já teda dneska výmečně takyErik850 píše:lidi, řešíte tu oběd, ale co já? dyť tu umřu nudou :spat:
dala bych si boloňský špagety :kuch:
já teda dneska výmečně takyErik850 píše:lidi, řešíte tu oběd, ale co já? dyť tu umřu nudou :spat:
Nic si z toho nedělej.... já pro změnu na každý fotce něco žeru a pořád si tam tlačim do hlavy to pitomý zrní, který jsem si předtím koupil. Prostě povedená figurka, noeLzyx píše:fotky, kde jsem já ... děs. Jsem naprosto nefotogenickej
já bych si zas dal Margheritu z Apettita..nechceš mi na ně poslat číslo?káča36 píše:já teda dneska výmečně takyErik850 píše:lidi, řešíte tu oběd, ale co já? dyť tu umřu nudou :spat:
já měl kuřecí steak s rokforovou omáčkou a krokety...uf uf uf narvanej kotel...káča36 píše:já teda dneska výmečně takyErik850 píše:lidi, řešíte tu oběd, ale co já? dyť tu umřu nudou :spat:
eLzyx píše:já už snad příště nikam nejedu - fotky, kde jsem já ... děs. Jsem naprosto nefotogenickej
Ostatní fotky ...good
honzo, já na tobě mám nejradši to křesílko s držátkem na pitíhonza_S60 píše:Nic si z toho nedělej.... já pro změnu na každý fotce něco žeru a pořád si tam tlačim do hlavy to pitomý zrní, který jsem si předtím koupil. Prostě povedená figurka, noeLzyx píše:fotky, kde jsem já ... děs. Jsem naprosto nefotogenickej
asi myslíte každej něco jinýho..honza_S60 píše:Ty jo, tak to mě překvapuješ, protože v téhle pizzerii na Proseku jsem byl v poslední době 2x a vždycky to tam stálo za hov*o. Měl jsem pizzu a lasagne.
Lasagne dělám lepší doma a pizzu jsem měl lepší i mraženou. Musíš tam mít asi protekci a nebo tam chodíš na obědy a ne na večeře. Jinak obsluha, ceny, pivo, atd... to vše je o.k.
:pij:honza_S60 píše:No jasně že jo, odpovídal jsem Al-Pacinovi na příspěvek z toho druhého topicu. Aby se tom prase vyznalo
je to úžasný, když chlap vaří.. eRika to dokonce začalo bavit.honza_S60 píše:Jasně, že jo. Když ti tam chutná. Je to vždycky o kuchařovi. Třeba je jich tam víc a já mám prostě smůlu. Od té doby, co jsem začal sám vařit, tak jsem mlsnější, a obzvlášť kritickej jsem k pizzeriím. Když vídím, jak jednoduchý a levný je uvařit dobrý italský jídlo, tak mě pak naštve, když tam necham stejně jako za kachnu a nakonec to není dobrý.
jen tě poopravim - káča má trošku jinej plán, bramboráky tedy zbydou na eRikaTomiga píše:Jak to tak sleduji dospěl jsem k následujícímu.
Za prvé: Dostal jsem hlad!
Za druhé: Role začínají být určeny. Honza do Roudnice udělá kopu lasagní, Káča navaří bramboráky a Al-pacino nám bude po večeři vařit čaj a kávu. (Pokud umí jen čaj, kávu naučim). Někdo další se hlásí? :kuch:
bramboráky? na eRika? to né, to nepůjde ale my máme na dnešek zarezervováno, jo? tak jen abys věděla..káča36 píše:jen tě poopravim - káča má trošku jinej plán, bramboráky tedy zbydou na eRikaTomiga píše:Jak to tak sleduji dospěl jsem k následujícímu.
Za druhé: Role začínají být určeny. Honza do Roudnice udělá kopu lasagní, Káča navaří bramboráky a Al-pacino nám bude po večeři vařit čaj a kávu. (Pokud umí jen čaj, kávu naučim). Někdo další se hlásí? :kuch:
ale zbytek (lasagne, kafe a čaj) by nebyl vůbec špatnej nápad
jo a hlad mám taky
momomomomoment!mám vuuubec náRRok pRRotestovat?Tomiga píše:Jak to tak sleduji dospěl jsem k následujícímu.
proč bys to dělal? když něco umíš, měl bys to využít ve prospěch svůj i svých kamarádůal-pacino píše:momomomomoment!mám vuuubec náRRok pRRotestovat?Tomiga píše:Jak to tak sleduji dospěl jsem k následujícímu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé