drewid píše:No jezdit f tom je fakt hnus a ergonomie je nulová. Ono když jsme dostali smyka, nebo neplánovaně vletěli do tankového okopu tak jsou ty trubky na rozvod vzduchu FVZ proti ZHN dobré akorát tak na proražení lebky, vůbec nastoupit tam a vystoupit v časovém limitu pár vteřin aniž by se něco nezadrhlo, nebo nerozpadlo (hlavně UKL-59 nejvíc napitchu gun) je docela kumšt. A rychle vystoupit jde snad jenom po zásahu tankem Je však fakt že mnohem líp se mi střílelo z BVP-1 - nabíjet manuálně a ještě to dřevěným kolíkem dorazit, pak rána a kouř ve veži, sem si připadal jak u Kurska
A s tou balistickou ochranou - no vzhledem k tomu že to musí plavat tak to má hliníkový pancíř a ač dobře skloněný tak bych v tom sedět nechtěl pokud by mě mělo na mušce cokoli větší ráže než 7.62mm - čelní pancíř má údajně odolat zásahu z 14,5 KPVT z OT-90 ale opravdu, opravdu bych to nezkoušel. To už je fakt docela velká puška
A jardo ty jsi ještě jezdil v tomhle, jakýpak bévépé !
Lachtan píše: V tom jsem se vozil i já a tak hrozné to nebylo - vzadu pohoda a sluníčko, akorát mě sejřil ten volant proti srsrti
Ono v BVP jdou taky zvednout tzv. nebesa, to je tam potom pohodička. Ale většinou nám to zakazovali takoví mužíci v zeleným, co děsně řvou. Prej pro přiblížení bojovejm podmínkám.
P.S. Tam kde končí zdravej rozum, nastupuje armádní logika
Pch, nejhůř je na to řidič, když musí jezdit s periskopem a zavřeným deklem. Já si tedy naštěstí většinou lebedil ve věži ...
_________________ V70 TDi 1999 - Modřinka po JardoviV Jeden dehet vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny zahalí, do oblaku sváže!
Kafe kupuju výhradně tady: http://www.primacafe.cz bo je kvalitní a čerstvě pražené. A máme tam dobrý fórum
_________________ Když petr marek neunese pravdu edituje a maže cizí posty. To jest známka lepšího osobního charakteru a demokratického smýšlení dospělého jedince.
Je: Volvo S80 3.2 AWD, 179kw, 2012
Dal jsem si předsevzetí, že tě naučím pravidlům jazyka českého, když už nic
_________________ Když petr marek neunese pravdu edituje a maže cizí posty. To jest známka lepšího osobního charakteru a demokratického smýšlení dospělého jedince.