PRO: V40 CC, D2, 84kW, manuál, 2013, 93 000 Kč

Prodej vozidel
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
  • Autor
  • Zpráva
wandeling
Vůz: V40 CC 1.6D

Příspěvek od wandeling »

Ahoj, po letošní dovolené v Itálii jsem se rozhodl že raději přesednu na Euro 6 a auto s větším kufrem, a proto nabízím moje Volvo V40 CC:

základní info:
- Volvo V40 CC
- rok výroby 2013
- motor D2, 84kW / 116 koní, manuál, motor D4162T, Euro 5
- momentálně 175000Km
- jsem druhý majitel, auto jsem kupoval 2021 v Rakousku z pozůstalosti po prvním majiteli když mělo 130000km
- technická do 7/2027
- výbavový stupeň momentum, metalíza, tažné zařízení (používalo se na kola)
- tmavošedý zachovalý textilní interiér
- servisní knížka (do 122tkm u Volva v Rakousku, pak do 174tkm u Car System v Praze, poslední servis 6/2026)
- celoroční kvalitní pneu (Bridgestone) s celkem dobrým profilem
- auto bylo zatím spolehlivé, nebyla žádná neplánovaná oprava, jen normální údržba, rozvodový řemen byl vyměněn dle plánu (při 137tkm).
- auto je k vidění v Praze 6, ideálně víkendy nebo večery, je ještě v provozu, ale minimálně, už mám jiné auto
- stav: odpovídá stáří a najetým km, tedy optické i technické nedostatky, zohledněno v ceně.

výhody:
- spolehlivé, příjemné, udržované, dobře vybavené kvalitní auto s jasnou historií
- za málo peněz (93000Kč je přibližně 12% původní ceny když bylo auto nové, a momentálně pokud vidím dobře, tak asi nejlevnější V40CC v Česku)
- méně obvyklá pohodová barva
- zachovalý interiér
- platná technická
- v 6/2026 servis, tedy nově vyměněný olej, filtry, ložisko kola, uložení motoru, pružiny pérování vpředu (celkem 22000Kč)
- palubní počítač, tempomat, senzor na déšť, pdc vzadu, automaticky sklopitelná zrcátka, kompresor i systém city safety fungují

nevýhody:
- auto mluví německy (lze samozřejmě vyřešit)
- DPF má nejspíš prasklinu, auto sice nijak nečoudí, ale poslední dvoje emise jsou s odřenýma ušima, nicméně s autem normálně jezdím, není problém s výkonem atd., do budoucna toto asi bude potřeba řešit (nejlépe asi filtrem z vrakoviště nebo repasovaným filtrem)
- jinak obvyklé opotřebení a závady odpovídající věku a nájezdu

Pokud má někdo zájem, tak prosím soukromou zprávu zde přes forum, pokud má někdo nějakou otázku která by mohla zajímat i někoho jiného, prosím o otázku tady v diskuzním vlákně, a odpovím tady, díky moc a ještě fajn den,

Honza
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Urvanej
Moderátor
Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40

Příspěvek od Urvanej »

To na volvech 2010+ tak strašně vytáčí, že nejsou schopný sladit barvy tak, že plasty i kov maji ve výsledku stejnou barvu. Prostě ty plasty jsou trochu odstínem jinde a kdo to nezná, tak si myslí, že to bylo nabořený.
Auto pěkný za super cenu, přeji brzký a bezbolestný prodej.

wandeling

Příspěvek od wandeling »

Ahoj, dík, na některých fotkách ty barvy doopravdy hrají všelijak, ale když jsem u auta, tak rozdíl v barvách nevidím, přijde mi to celkem v pohodě, i když vím o čem píšeš, často to lakování je doopravdy všelijaké podle toho jestli jde o plast nebo kov.

Ale připomínáš mi jednu důležitou věc, kterou jsem zapomenul zapsat do inzerátu, díky za připomenutí: předchozímu majiteli doopravdy najel někdo na tažné, prý se měnil jen ten plastový nárazník a tažné, proto je k autu i druhé tažné (jedno původní které bylo při nehodě, jedno nové). Přikládám foto kde je vidět že to asi moc velká nehoda doopravdy nebyla, kufr zevnitř vypadá v pohodě.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

sch7
Vůz: Xc60 2012, v90 2018

Příspěvek od sch7 »

Prosím, má to vzadu isofix?
Děkuju

vityjan
Člen VK
Vůz: 945 D24TIC 94

Příspěvek od vityjan »

Jsou tam značky isofixu na opěrácích, takže ano.

jirkaTDI
Vůz: V70 II D5 120kw 2004

Příspěvek od jirkaTDI »

Od 2011 je isofix ve všech autech v EU povinný, takže zbytečná otázka

wandeling

Příspěvek od wandeling »

vityjan a jirkaTDI: děkuju za odpověď na otázku, občas to trochu trvá než mrknu na internet, takže je fajn když někdo odpoví za mě :)

sch7: značky isofixu tam jsou, sestra měla auto půjčené něco přes měsíc, sedačku na dítě tam měla taky nějak přimontovanou, takže předpokládám že to funguje, ale sám jsem tím autem děti nikdy nevozil, a předchozí majitel už byl důchodce, děti odrostlé, takže isofix asi nepoužíval. asi by bylo před eventuální koupí určitě lepší to vyzkoušet zda je vše funkční, a popravdě řečeno taky vyzkoušet jestli pasuje třeba kočárek do kufru, ta V40 je pro rodinné používání spíš na krátké cesty, ten kufr je bohužel doopravdy malý, to je jeden z důvodů proč jsem teď kupoval jiné auto.

Zpět na „Prodej - Auta“