Co jsem dneska zvládl ošéfovat na svém volvu!
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: S80 II 2008, M66, 2.5T Stage 2 170kW
Nevim o tom. Tohle je zřejmě feature keyless startu, trochu pochybuju, ze by se to dalo vypnout.
-
- Vůz: XC60 D3, D5204T7, 2015
Dnes som si konečne našiel trochu času na svetlá, niekto ich v minulosti asi umyl riedidlom preto boli také mliečne. Viem, nie sú v 100% stave, ale vyzerajú 100x lepšie ako predtým. Použité Lamp doktor a Lamp protect od K2
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: V50 D5 R-Design 2009
Zdravim, tak mi zdechla baterie - opět. Zajímavé je, že se to projevuje úplně jinak než posledně. Před 6 lety jsem pořídil "Exide Premium 12V 90Ah 720A EA900", protože stará baterie začala vyhazovat chyby různých systémů jako ABS atd. Nyní jsem přišel k autu, odemknul jsem, klíč do polohy 2, vše ok, otočil do nastartování a bum - všechno zhaslo, totální shutdown elektroniky. Pak vše naběhlo, ale při pokusu o polohu 2 opět shutdown. Stějně tak při zablikání dálkovýma, výstražných, odemknutí/zamknutí auta... Ale přitom chyba žádná a v poloze 1 vše, včetně rádia na max hlasitost fungovalo. Připojení kabelama na jiné auto vše vyléčilo. Máte s tim podobnou zkušenost? 6 let nic moc, na to že je auto v garáži. 
-
- Moderátor
- Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40
Dotáhni a předtim očisti kontakty baterie. Takový projev je dost typický.
-
Jo, to jsem již udělal. Byla tam lehká bílá koroze, ale utáhlý to bylo fest. Nepomohlo to vůbec
-
- Vůz: S80 D5244T 120kW AT MY06
6 let je dobrý právě
-
- Vůz: V 70 II
6 let je bída, za předpokladu že baterie byla skladována před koupí nabitá. Nebo taky stačilo v nějaký období že se ti baterie vybila a záleží za jak dlouho se dala znova nabít. No a pak probíhá tak zvaná sulface a ta iž nejde zastavit. Osobně mám baterii už 12 rokem a taky Exide a zatím drží.
Tak zatím to beru ma tu značku super výdrž!
Tak zatím to beru ma tu značku super výdrž!
-
Co bylo s baterií před koupí netušim, ale nikdy jsem ji nemusel dobíjet. Nevšiml jsem si ani žádných příznaků, že by se jí blížil konec, jak tomu bylo u původní. Tahle prostě najednou bez varování zdechla. Ještě jsem se nerozhodl jestli vzít stejnou s tim, že tohle byl prostě smolný kus, a nebo sáhnout po jiné značce. Víte jak - z bláta do louže.