Polestar 2

Prostor pro Vaše auta
Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
  • Autor
  • Zpráva
Warcz
Vůz: V70 II 2,5T AWD AT

Polestar 2

Příspěvek od Warcz »

Na kolik přijde cele auto ?

Pep
Sponzor fóra
Vůz: Korejský toustovač

Polestar 2

Příspěvek od Pep »

Přesně to teď nevím, protože to platila pojišťovna, ale myslím že to bylo něco ke 100k kč. Záleží pak jaký je to typ folie - průhledná, barevná, jestli je matná apod. Ale třeba jen dveře jsou cca 8k + dph.

Obrázek S60 T5 MY2004
Obrázek S60 T6 AWD MY2011 Polestar Engineered Optimisation

Lukaso
Vůz: S60

Polestar 2

Příspěvek od Lukaso »

https://www.pm2autokosmetika.cz/

my jezdíme vždy sem a maximální spokojenost.

Cena je samozřejmě odvislá od mnoho věcí. Jednak velikost auta, ale i jeho složitost. Pak taky hodně lidí volí "ekonomickou variantu" že si necháš zabalit jen předek a zbytek do keramiky ( měl jsem na S60 ) to stojí tak půlku. Pak jsou také různé druhy té folie i z hlediska její kvality, čínská, americká, premiová atd...Dál jde o to v jakým stavu tam to auto přivezeš, pokud je to nový žádná extra práce tam není, ale pokud je to starší auto může zabrat hodně času ( peněz ) to uvézt do stavu, ve kterým to jde ( má smysl ) polepit....Zavolej tam, dobře ti poradí. My vždycky hledáme tu nejvhodnější variantu. cena je opravu okolo toho kila...+ ale - pár desítek tis dle zvýše zmíněného.

Přidáno za 1 minuta 58 sekund:
Já třeba na červený s60 folii neměl a tím že jezdím prakticky skoro jen dálnice, tak ten předek auta byl doslova rozsekanej...jako min na předek bych to dal už vždycky. Líp se to meje. Drobný věci se ti zacelí sami na sluníčku. U novejch auto to sleje takovej ten pomeranč co bohužel mají všechny nový auta.

vorcigernix
Vůz: Polestar 2

Polestar 2

Příspěvek od vorcigernix »

Díky moc za reakci i za tipy. Obešlu pár firem a uvidíme.

Bakly

Polestar 2

Příspěvek od Bakly »

Dneska padly kulatiny 200.000 km :D
IMG_3981.jpeg
Jelikož jsem tím dosáhl vyšší hranice běžného českého ročního nájezdu, rozhodl jsem se podělit s některými poznatky za těch cca 16 000km. Předesílám, že jsem jako petrolhead kupoval EV i se záměrem, ať mohu z vlastní zkušenosti nadávat. Zatím nemohu. Zkusím to formulovat do oblastí, které spolu souvisí:

Jízda:
- Jak už jsem zmiňoval, výkonu má na hory auto dost. Na okruhu by mi asi chyběl, ale tam se podívat neplánuji. Motorkáři jezdící v horách nahoru a dolů mě vyloženě zdržují :D Hlavní limit jsou základní brzdy, které jsou na takovou jízdu poddimenzované. Ne že by brzdily špatně, ale dlouho nevydrží. Zda by performance brzdy stíhaly, kdo ví. Pneumatiky jsem v horách na vnitřní hraně sjel až k plátnu a to jim zbývalo ještě legální množství vzorku :o
- S tím se váže akutní výměna. Vzhledem k plánované delší cestě nebylo možno čekat na nové pneu, nasadil jsem tedy zimáky. Kvalitní Pirelli Sotto Zero runflat. Co mě nemile překvapilo byl velmi výrazný nárůst spotřeby. Letní nebyly runflat a byly to letní. Ale i tak. Když jsem se snažil, byl jsem se schopen dostat na spotřebu 17, teď to chce extrémní snahu a perfektní podmínky, abych se dostal pod 20. Ale spíš se pohybuji při městské jízdě okolo 22. Odhadem tedy + 15-20 % a to nemáme zimu. Oproti tomu dálniční spotřeba se skoro nehýbe - co vidíte na fotce je průměr z trasy Ostrava-Žatec, 80 % tachometrových 145, 20 % tachometrových 110 (před nabíjením - stále jsem z toho nervózní, ačkoli navigace nikdy nelže. Snad se to naučím časem :lol: ).
- Zatím jsem nepřišel na logiku, kdy si auto vybírá použití automatických dálkových světel vs. "Matrix - Pixel". Uvidíme, zda se něco změní po adaptaci. Ale moje hypotéza je zatím taková, že na dálnicích a v jejich okolí dle GPS používá automatické a všude jinde Pixel. Rychlost na to vliv nemá. Jelikož na okresce Pixel používá i při výrazně vyšších rychlostech a naopak na dálnici ani při 90 ne. Ale možná je to náhoda.
- Nehledě na papírové hodnoty vyjma Performance Tesel všem ujedu :lol: Zkouší to překvapivě často. Na rovince. V zatáčkách i jim.
- Auto okolo 8-4 % (asi podle podmínek) zapíná turtle mode. Výkon je značně omezený. Ale testoval jsem to hlouběji a odpovídá to cca 150 koním, místo původních 400.
- Panorama je super vyřešená z pohledu komfortu. Je dostatečně zatmavená a v pozici, že o ní nevím. Výhodou tedy je, že mě přesně z 0 % obtěžuje (a to stejné platí pro pasažéry vzadu). Nevýhodou je, že alespoň placebo kabrio efekt se nekoná.

Problémy a závady:
- Geometrii jsem stále nesehnal - ale moc snahy jsem do toho nedal. Mám domluvenou podzimní s mým garážníkem.
- Rozbité čelní sklo kamenem vyměněno. Jak hladce to půjde s Uniqou nevím, ale vše má ve svých rukou jejich smluvní servis, já jsem nic neplatil. Takže počítám bez problémů. Fakturu jsem taky ještě neviděl, ale finální odhad byl 40-50 000, takže určitě doporučuji bezlimitní skla. Ovšem ani toto se neobešlo bez problémů spojených s netypickým autem. Na auto jsem v servise čekal a pracoval v jejich čekárně. Odhadovaný čas do 2 hodin. 10 minut po mém příjezdu přijela na výměnu Octavia a odjížděla po hodině. Pak další auto... A já začal cítit problém. Po 3 hodinách za mnou přišel technik s tím, že se jim nepodařila adaptace, volali na centrálu, do Německa, všude... Zkusili 3 způsoby a nic. Auto se s nima nebaví. Dostal jsem tedy pozvánku za pár dní a mám zkusit přijet znovu. Mezi tím jsem najel asi 1000km. Auto bez hlášení chyb, ale Pilot assist občas zaváhal. Ne kriticky, ale bylo vidět, že není jako dřív. Přišel den D a já přijel do servisu znovu. Mají prý nové 3 způsoby, co vyzkouší a zapůjčený přístroj z centrály. Odhadovaný čas adaptace - do 1 hodiny. Po 2 hodinách technik vylezl nešťastný z garáže, oznámil managerovi, že to nejde a zbývá poslední možnost. Zkusil tedy poslední variantu a já přes sklo viděl, jak auto začíná blikat světly a komunikovat :D Po celkových 2,5 hodinách jsem tedy odjížděl s provedenou adaptací a auto funguje subjektivně ještě lépe, než před výměnou. Pokud budete řešit výměnu, doporučuji tedy Carglass a ať si zavolají dopředu pro radu na Ostravskou pobočku.
- Další věc, co mě trápila bylo jakoby plechové cvakání/vibrace při přejezdu specifických nerovností od PP kola. Na retardéru nic. Ale rozbitá cesta, případně víka kanálů toto vyvolaly spolehlivě. Slyšet to je jen s otevřeným oknem. Při výměně pneu jsme se dívali na všechny díly podvozku a nic nevypadalo špatně. Navíc poctivé STK v lednu také nic nediagnostikovalo. Nakonec je závada banální, ale na Polestaru velmi běžná. Našel jsem mnoho lidí se stejným problémem. Šlo o blbě zachycený kamínek za štítem brzdy.
- Auto nedávno 2 týdny stálo během velkých veder. Následně nefungovalo otevírání kufru. Přilepené těsnění :lol: To asi nemohu brát jako závadu.
- Jednou jsem odjížděl od práce a nefungoval internet v autě. Tedy žádná on-line navigace, žádná hudba. S obavami, že odešel nějaký modul jsem auto odstavil, restartoval co se dalo i nedalo a nic nepomohlo. Po cca 20 minutách vše naskočilo. Důvod? Celosvětový půlhodinový výpadek Polestar sítě :lol:
- Pokud je venku cca 30 stupňů a více a auto stojí mnoho hodin na slunci, trvá cca 2 minuty, než naskočí GPS a internet. A k auto se taky nepřihlásíte dálkově přes mobil Není to závada, ale vlastnost. Pokud je elektronika extrémně přehřátá, Polestar odpojuje komunikační modul. A přesně 2 minuty trvá, než se vychladí. Nemá jako Tesla "ochranu kabiny". Což je výhoda v tom, že neklesá baterka. Ovšem nevýhodu v komfortu. Jde tomu předejít pootevřeným oknem a nebo dopředu nastaveným časovačem na vychlazení.
- Přední středové výdechy topení mě trochu otravují. Při těchto vyšších teplotách je v autě pocitově více vedro a klimu musím nastavovat na vyšší výkon, jelikož sice foukají na vás, ale maximálně na ramena. K nastavení v klasickém autě to má daleko.
- Carplay nepoužívám vůbec. Systém auta je super. Nicméně někdy si pouštím podcasty z YouTube. Potýkal jsem se s problémem, že to nešlo. Video se hned po spuštění zastavilo. Strávil jsem na tom hodně času a nastavování. Což ovšem nebylo potřeba. Stačí spustit nativní appku auta "Bluetooth player" a vše funguje.

Petrolhead poznatky k EV:
- To, že je AC nabíječka 22kw neznamená, že se auto nabíjí 22kw, ale 11kw, jelikož to je limit palubní nabíječky, která u AC nabíjení přebírá :D
- Tesla nabíječky se aktuálně nevyplatí. Začal jsem používat E.ON (pouze jejich vlastní síť). Výhodou je, že se nabíjí přes čip a v půlce následujícího měsíce přijde faktura. Tedy žádné nesmyslné blokace karty a problematické vracení (Tesla), jako u ostatních.
- Pokud nabíjíte v časovém úseku, kdy se mění tarif, automaticky se přepne. Nebere se tedy konec nabíjení, ale reálný čas a tedy se nemusíte obávat, že půlka nabíjení bude za vyšší cenu.
- V Ostravě parkuji na modrých zónách zdarma :Yahoo!: V Praze za půlku. Pražská appka PID to pozná sama dle SPZ, není třeba nic nastavovat.
- Limit auta na DC je 150kw, tuto rychlost drží i při téměř nulové baterce. Následně rychlost pomalu klesá až k 50kw, které drží v podstatě až do konce (ano, zkoušel jsem na DC nabíjet do 100 % :lol: )
- Pokud jsou Tesla nabíječky bez značení, tzn. vidíte stojan 3a, 3b, 4a, 4b, nic a 5b, a vy stojíte u toho "nic", nemá smysl logicky dovozovat, že je to 5a. Sundané značení znamená, že je mimo provoz a strávíte pár minut snahou o marné nabití :lol:
- Za celé ty kilometry jsem nepotkal plnou nabíječku (pravda, do Chorvatska v sezóně jsem nejel), vyjma Olympie v Brně, kde jsem ve špičce parkoval na předposledním místě z asi 20, nebo kolik jich tam mají :D
- Nabíjení je v pohodě, zatím mě zastávka nikdy neobtěžovala a jde to rychle. A to i na trase Ostrava-Žatec-Ostrava, kterou jsem musel jet v podstatě na otočku. Nicméně občas mě štve pomalé nabíjení ze zásuvky doma (3 %/h). Ale zatím ne tak moc, abych to řešil :D Ale zrovna teď jsem ve vzorovém případu. V pondělí jsem se vrátil z delší trasy s 5 %. Dnes (čtvrtek) potřebuju večer otočit trasu, která vezme 90 %. A mezitím jezdím do práce a po městě. Nabít za tu dobu doma ze zásuvky na 95-100 % je hodně hrana.

Snad to pro Vás bude zajímavé a současným/budoucím majitelům Polestarů 2 to dá náhled a řešení některých problémů :good:

Přidáno za 6 minut 57 sekund:
vorcigernix píše: 30 črc 2026 23:53 Tak mám taky. Instalace aplikace je peklo teda, iMO dobrý říct případným zájemcům že pro Polestar neexistujeme a s dost věcma bude větší opich než u Tesly.
1) Máte někdo zkušenost s dobrým servisem který by mi udělal update software? Mám tam už moc starý a vypadá to že se to už nechytne.
Brňáci a Pražáci (viz výše) by aktualizaci podle mě měli dát. V nejhorším Vídeň, ale to podle mého nebude potřeba. Ale neboj, na Teslu lidi také nadávají a jezdí na servis až do Polska :D Jinak bylo to sice náročné, ale podpora reaguje rychle, i když jsme mimo jejich trh. A appka je (alespoň pro Apple) na shopu v ČR blokovaná, ale instalace je i tak otázkou 3 minut. Teď si nejsem jistý, jak jsem to dělal, ale tuším, že stačilo změnit lokaci pro Appstore v nastavení iPhone, nainstalovat a pak změnit zpět.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

labanos
Vůz: neVolva

Polestar 2

Příspěvek od labanos »

A nabíjíš na EO.N 200+ kW nabíječkách za nejvyšší cenu, i když to nevyužiješ?
Před novými ceníky jsem parkrát nabíjel na HUBu D1 Mořice (je tam 14 nabíječek 400 kW, volno), ale proč platit navíc, když neužiju ani půlku toho výkonu.

A auto SuperCharger v Brně je jediný Hub na Moravě, kde umí být ve špičce plno, hlavně v létě. Ale zaplní to vždy výletnící z Evropy a taxikáři.

Bakly

Polestar 2

Příspěvek od Bakly »

Nn, na těch vyšších jsem nikdy nebyl - jezdím na Skupinu 2. Nejčastěji jezdím směr Praha, takže obvykle stavím na Měříně nebo Vystrkově a tam mají 175kw/200kw za 13/10 CZK. A jinde hledám taky tuto hladinu. Jednou jsem zkusil na E.ON AC, protože jsem měl jednání a DC by bylo moc rychlé :D

Urvanej
Moderátor
Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40

Polestar 2

Příspěvek od Urvanej »

Obdivuju tvoje zaujetí, ale je vidět, že tě to baví. Já kdybych neměl mentální blok jezdit něčim, co stojí takovej randál, když mi stejnou radost dělá auto 50x levnější... :-D
Nicméně ze všech elektrickejch aut, co jsem zatim viděl, tak je tuten polestar bezkonkurenčně nejhezčí. :good:

labanos

Polestar 2

Příspěvek od labanos »

EON má i v té nejlevnější skupině DC do 100 kW, mají teď dost 50 kW nabíječky u Kauflandů, takže se dá udělat rychlý nákup.

Lukaso
Vůz: S60

Polestar 2

Příspěvek od Lukaso »

Dobře napsaný. A kloním se k tomu, že i přes svoji cenovku to je nejlepší volba v rámci EV. Je to moc hezký a i mě se v tom hezky jezdilo.

Bakly

Polestar 2

Příspěvek od Bakly »

Děkuji všem! Baví mě, že to je nepopsaný list :D Informací ani v angličtině moc není, tak je to často hledání. A naštěstí to vypadá, že to bude případně bavit i mého mechanika. Snad to ale nebude pořeba :lol: Nicméně na geometrii se vyloženě těší. Určitě více, než na nasazování 20" runflatů :D
Jinak cenově je to docela srovnatelné třeba se šedesátkama ze stejného roku. Ačkoli se dívám, že jich je teď na bazoši přesně 0. Já měl štěstí, že jsem ho kupoval na jaře, kdy jich bylo kolem 10 a bylo z čeho vybírat.

f.e.e.t
Vůz: V50 T5 2005 FWD manuál, šedá

Polestar 2

Příspěvek od f.e.e.t »

Tak to z bazoše zmizel ten černý co byl na prodej asi tři měsíce za Kutnou Horou z Miškovic.

Ale kdyby bylo někomu smutno, tak ho Motl povozí.😁
https://sluzby.bazos.cz/inzerat/222448110/polestar-2-performance-brutalni-zazitkova-jizda-foceni.php

Blade
Vůz: Volvo XC60 D5 r.v.09 a C70II T5 r.v.08

Polestar 2

Příspěvek od Blade »

Ten inzerat na zazitkovou jízdu jsem taky viděl, to beru ze je nejaky vtip ne? Kdo si muze zaplatit takovou zazitkovou jízdu...

Bakly

Polestar 2

Příspěvek od Bakly »

Pokud si to chce někdo místní vyzkoušet, u mě to máte zdarma 😂 Mimochodem je to sice performance, ale bez zvýšeného výkonu 😁 Chybí tomu 50kw a pár desítek nm. Pro zajímavost - je to auto z prvního roku výroby bez výkonu a jakékoli výbavy, jako Pixel, Pilot assist atd. Na začátku nebyl performance sw a balíčky výbavy byly omezené na performance v holotě (i když hw tam reálně je přítomen, ma to jiné tlumice, brzdy, kola a zlaté pásy), pilot assist variantu (bez vyšší vnitřní výbavy) a Launch edici (plna výbava - kůže, pilot assist, pixel… - vyjma performance prvků). Plus vedle toho FWD verze a auta na zakázku, na které se ale čekalo pekelně dlouho. Bylo to v době čipové krize, kdy jsem i na nové bmw čekal skoro 2 roky.

Bakly

Polestar 2

Příspěvek od Bakly »

Tak se hlásím s vřelým doporučením UNIQA jako skvělé pojišťovny :lol:

Smluvní servis dnes napsal:
dle informace od pojišťovny se podle fotografií jedná o poškození jako nafocené při vstupní prohlídce. Z tohoto důvodu nám kalkulace byla zamítnuta a faktura nebude zaplacena. Prosím o úhradu celé faktury

Nevím, co chtějí víc, než záznam z kamery, kde je to pěkně vidět. Ten jsem jim dal hned při podání události... Sklo mělo samozřejmě nějaké kosmetické tečky, jelikož auto má najeto 200k. A já to na začátku poctivě nafotil :lol: Jsou v jiné části skla a bylo mi řečeno, že by se pojistka nevztahovala na to, když by bylo sklo poškozeno v tomto místě. Jedna prasklina, kvůli které se to měnilo je cca 15cm bokem a druhá snad necelý metr :)

Řešíme to s pojišťovákem a přihlásím se s updatem.

labanos

Polestar 2

Příspěvek od labanos »

Ty si měl nějakou vstupní prohlídku?

BenDr
Vůz: Polestar 2 Performance

Polestar 2

Příspěvek od BenDr »

Ahoj, neví někdo o nějakém P2 na ND? Čelní kamera v nárazníku dostala kamenem a mám prasklé sklíčko. Díval jsem se po netu a je RRR.lt díky nabízejí. Spíše mi jde o to, jestli náhodou někdo místní nemá lepší zdroj. Díky a ať to jezdí 🍻

Přidáno za 1 minuta 2 sekundy:
labanos píše: 24 srp 2026 11:53 Ty si měl nějakou vstupní prohlídku?
Asi myslí to focení pro pojišťovnu. Taky jsem to dělal

Bakly

Polestar 2

Příspěvek od Bakly »

Jj měl - dělala se přes appku Cebia Foto - jen stáhneš appku, nafotíš auto a oni to pak schválí a ohodnotí. Můžeš mít známku jako ve škole 1-5. Já měl dvojku a vyloženě se tam píše, že u 2-5 se pak pojistné události nevztahují na nafocené poškození. Což není můj případ. Naštěstí mám asi 30 fotek všeho (i s přiloženým pravítkem :D ) plus to video... Ale i tak čekám, jaké kličky na mě vytáhnou. Jinak faktura, která mi dorazila je nakonec jiná, než jsem čekal:
- Sklo 18k
- lepidlo 1000,-
- gel pod senzor 100,-
- likvidace skla 50,-
- Instalace 1400,-
- Kalibrace 6000,-

S čelní kamerou nemám zkušenosti, ale taky se toho bojím :D viděl jsem, že někdo na to lepil ochranné sklíčko. A pokud se to někomu rozbilo, tak měnili modul kamery. Origo cca 25 000, ale na Aliexpressu prý 60 dolarů a 1-3 hodiny práce.

Urvanej
Moderátor
Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40

Polestar 2

Příspěvek od Urvanej »

Čumim na to jak puk, co to tu BenDr plácá. :lol: Tak zkratku P2 prosím nepoužívat pro označení polestar 2, páč je to ofíko označení generace volva dělané 1998 - 2015 :-)

BenDr

Polestar 2

Příspěvek od BenDr »

aha, zase tak kovanej Volvo machr nejsem, tak jsem to nevěděl...

Bakly

Polestar 2

Příspěvek od Bakly »

Update situace - Uniqua mi naúčtovala 1800,-, co by stála dle nich oprava těch dvou kosmetických teček. Nejsem s tím stoprocentně v souladu, ale asi mi to ve výsledku přijde docela fér. Zbytek zaplatí.

Naopak mi Carglass dokázal změnit celou zákaznickou zkušenost a jsem teď vlastně naštvaný i za věci, se kterýma jsem byl smířený. Takže dobrá práce, že z téměř 5* recenze dokázali udělat 1* :lol: Kluci na dílně byli v pohodě a oprava je v konečném výsledku povedená. Tam to ale končí.
Ta část, se kterou jsem byl OK a už nejsem:
Od prvního telefonátu a prvního e-mailu upozorňoval jaké mám auto. Poslal jsem fotky, ze kterých byla jasná nutná výměna. A informace, ze kterých bylo jasné, že sklo fakt nevytáhnou z lokálního skladu a nastavení senzorů nepůjde na kterékoli mašině. A nikdo se na to nepřipravil. Sklo se objednalo strašně pozdě a celá oprava od nahlášení do finální adaptace senzorů nakonec trvala skoro měsíc. Nehledě na to, že jsem si na pobočce poseděl celkem asi 6 hodin. Naštěstí jsem odtamtud pracoval. A neseděl jsem tam proto, že bych to sebemrskačsky plánoval. Ale proto, že avizovaný plán byl původně jiný. První návštěva do 2 hodin (bylo to přes 3). Druhá návštěva do hodiny (byly to skoro 3)...
Ta část, kterou tu spolupráci shodili:
- Všechny e-maily od nich velmi suché, přehazovali si mě z jednoho oddělení na druhé a absolutně jsem si nepřipadal jako zákazník.
- První e-mail bez ukončeného šetření pojišťovny od nich ve stylu - pojišťovna to neuhradí, tady je faktura a plať. Pojišťovna oficiálně nic neuzavřela. Nikdo o tom na pojišťovně nic nevěděl. Bylo by fajn počkat a jít na věci popořadě. Když jsem si s nima následně dopisoval, tak komunikace byla v podstatě stejná. Plať. Až jsem je dokopal k tomu, že mi po 2 telefonátech a asi 5 e-mailech napsali, ať teda počkám.
- Po týdnu, kdy to Uniqua uzavřela způsobem viz výše a z Carglass došel druhý suchý e-mail. Plať, ale ještě to není uzavřené a pokud bude pojišťovna potřebovat ještě něco, tak se ozveme. V příloze byl přiložen dokument, že to uzavřeno dle pojišťovny bylo. Dle Carglass ale ne :D Tedy jsem jim odepsal, že doplatek pošlu, až to dle nich bude uzavřeno a nebudou si jistí, že nebudou potřebovat další podklady.
- Třetí e-mail - je to vlastně uzavřeno, takže plať :lol:

Takže teď mám platební příkaz nastavený za měsíc, kdy je splatnost faktury... Ačkoli toto běžně nedělám. Nemyslím si, že jsem náročný zákazník. Ale tohle se mi nelíbí. A Carglass už příště nenavštívím :)

BenDr

Polestar 2

Příspěvek od BenDr »

Jede někdo na sraz EV v sobotu do Hamrů?

BenDr

Polestar 2

Příspěvek od BenDr »

Chtěl bych Vas pozval do skupiny na FB o Polestar.
https://www.facebook.com/share/g/1CPohWJMyY/?mibextid=wwXIfr. Vede to člověk s Polestarem 4 🍻

Zpět na „Galerie uživatelů“