Ahoj Volvisti. Stala se mi velmi nepříjemná věc. Samozřejmě jsem si tisíckrát říkal, že už musím nechat udělat ten náhradní klíč, kdybych tenhle ztratil. Stalo se. Ztratil.
Volvo C70 rok 2012.
Originál v servisu říkají cca 8t za klíček s planžetkou a s kódováním.
Zná někdo levnější cestu? je mi jasné, že musím začít planžetou, pak prázdný klíč a nakódovat. To bych i zvládl s Vdash sám, pokud se u něj tedy dá zaplatit přístup na kódování nového klíče a odmazání starého (případně mám možnost Vida nebo Bosch, Topdon diagnostiky). Zbývá ale vyřešit samotnou planžetku (nebo nechat auto jemně otevřít zámečníkem).
Tedy jinak řečeno, neví někdo, zda se to dá realizovat ekonomicky výhodněji? Za pomoc předem díky.
POMOC prosím - klíče
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V50 T5 2005 FWD manuál, šedá
POMOC prosím - klíče
To máš informace a cenu přímo z autorizáku z Dekom systému z Pardubic?
Vzhledem k tomu, že u aut generace P1 (C30, S40II, V50, C70II) je možné přidat nový/další klíč k vozu pouze v případě nového klíče, kde není ještě nahraný kód imobilizéru. = Nelze v podstatě použít klíče z dárce, jiného auta (pokud to správně uvádí na webu d5t5.com).
Co se týče odemčení auta, tak to si slušně v loji. Nějaká autoklíč pohotovost nebude taky nic levného, aby ses vůbec dostal do zamčeného auta.
Volva mají deadlocky, takže to bude výživné.
Myslím, že v tvém případě moc jiných/levnějších řešení nemáš.
Ještě zkus kontaktovat Tóny Částka a jeho v-fix.cz, ale k tobě je to hodně z ruky.
Vzhledem k tomu, že u aut generace P1 (C30, S40II, V50, C70II) je možné přidat nový/další klíč k vozu pouze v případě nového klíče, kde není ještě nahraný kód imobilizéru. = Nelze v podstatě použít klíče z dárce, jiného auta (pokud to správně uvádí na webu d5t5.com).
Co se týče odemčení auta, tak to si slušně v loji. Nějaká autoklíč pohotovost nebude taky nic levného, aby ses vůbec dostal do zamčeného auta.
Volva mají deadlocky, takže to bude výživné.
Myslím, že v tvém případě moc jiných/levnějších řešení nemáš.
Ještě zkus kontaktovat Tóny Částka a jeho v-fix.cz, ale k tobě je to hodně z ruky.
Volvo V50 T5 FWD 12/2004 Áčko
Volvo V50 T5 FWD 02/2005 Béčko
bylo: Volvo černá V70 TDI 9/1998
-
- Vůz: Volvo XC60 D5 r.v.09 a C70II T5 r.v.08
POMOC prosím - klíče
Mě se zdá tech 8tis ještě celkem málo, očekával bych více vzhledem ke složitosti.
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
POMOC prosím - klíče
Klíče lze použít z jiného vozu s pomocí Vdash, ale!!! Musí se nejdříve vyčíst u dárce, zjistit (ted z hlavy nevím přesně) bitový kód, no a ten pak přidat/dohrát do pacienta pro funkčnost dálky.
Imo kapsle musí být nová
Imo kapsle musí být nová