Auto si zde našla manželka sama. Já jsem poptávku psát nechtěl, protože jsem byl přesvědčený o tom, že kdo zde C70 má, ten jí prodat nechce. Mýlil jsem se, prodal nám jí uživatel Roman3150.
Tak, jak jsem už do Volva jít nechtěl, tak mě to auto neskutečně draplo, a v hlavě se mi rodí spousta plánů na úpravy. Zatím však budu vychytávat mouchy.
Co je třeba udělat / již jsem udělal:
- Ložisko pravého předního kola / vyměněno 25.4.2026 - FAG - 254 600 km
- Zrcátko řidiče nejde nastavit doleva/doprava / opraveno výměnou motůrků z vlastních zdrojů 28.4.2026 (byl ulomený ozubený hřebínek u jednoho motůrku)
- Vyměnit vyteklé vnitřní zpětné zrcátko / vyměněno 28.4.2026 za manuální od uživatele Spy
- joystick na nastavení zrcátek je divný, nastavení směrem dolu většinou nejde, směr doleva též dělá problémy
- Opravit stahovačku řidiče
- Opravit parkovací senzory
- Opravit klimatizaci / v servisu asi 2 týdny do 29.5.2026 - výměna trubek, vysoušeč, naplněna, vrácenou nefunkční, 2.6. jsem vymezil vůli, kompresor začal fungovat, chladící výkon zatím nic moc
- Klimapanel na řidiče fouká hic ve všech polohách, po kalibraci klapek se zablokokoval zcela / 4.5. rozborka a sborka motorku klapky, klimapanelu to nepomohlo, 5.5. se náhle probral, vše již v pořádku
- Zjistit, proč auto elektricky nepozná otevření řidičovo dveří / 15.5.2026 se to samo opraviloUž to zase nejde.
- Vyměnit různé plastíky
- Opravit anténu / opravena 6.5.2026
- Rozchodit všechny repráky
- Nechat udělat náhradní klíč
Dál je v plánu:
- nová světla
- podložky pod kola / instalovány 25.4.2026
- XC maska
- led osvětlení SPZ
Výhledově:
- přešití volantu / 14.52026 nasazen volant z původního auta, v minulosti přešitý od Volantechu
- renovace Propusů
- vzpěra mezi tlumiče
- vytunit budíky
- možná sportovní pružiny
x 1