Ahoj, chtěl bych se s vámi podělit o zkušenost, případně požádat o radu. K autu jsem dostal jenom jeden klíč tak jsem si na eshopu D5T5 koupil ke své XC70 2009 náhradní. Do Vdashe jsem si koupil kredit a pustil jsem se do toho podle instrukcí, nemám keyless takže jsem počítal s tím, že to bude brnkančka jako když jsem si posledně měnil jazyk. Bohužel pokaždé mi vyskočila hláška "Přidání klíče se nezdařilo Klíč je nejspíš již naprogramován v jiném autě".
Dneska po pár dnech jsem si říkal že to zkusím ještě jednou, ale ke svému překvapení jsem zjistil, že mi byla částka za aktivaci klíče odečtena a v protokolu je kromě asi 10 neúspěšných pokusů nakonec ten poslední zapsán jako úspěšný.. Nový klíč samozřejmě stále nefunguje. Psal jsem před pár dny i email do D5T5 ale bez reakce..
Máte někdo podobnou zkušenost nebo radu jak postupovat?
Marek
Vdash
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
Vdash
Neber to nijak špatně, ale pokud nemáš s Vdash moc zkušenosti, tak se může cokoliv podělat i nevědomosti. Frekvence je stejná vůz vz. klíč?
Každopádně toto chce řešit s D5T5 a né zde na fóru.
Navíc to máš zaplacené, tak můžeš zkoušet znovu.
Osobně klíče nikomu nenahrávám, i když to umím. Právě z těchto důvodů a posílám je rovnou přímo k D5T5 a né k dealerům.
Tudíž jim napiš, zavolej atd. a věřím, že to vyřešíte.
Každopádně toto chce řešit s D5T5 a né zde na fóru.
Navíc to máš zaplacené, tak můžeš zkoušet znovu.
Osobně klíče nikomu nenahrávám, i když to umím. Právě z těchto důvodů a posílám je rovnou přímo k D5T5 a né k dealerům.
Tudíž jim napiš, zavolej atd. a věřím, že to vyřešíte.
-
- Vůz: XC70 3.2 MY2009
Vdash
Díky za reakci. Vdash frekvenci zobrazuje a to 434 Mhz takže jsem koupil stejný. Jak jsem psal, nahrál jsem si přes vdash češtinu a přidání klíče mi nepřipadalo o nic složitější takže jsem to zkusil, jinak žádnou zkušenost krom základní diagnostiky nemám. Na fóru hledám jen radu, které se mi od Tebe částečně dostalo - nevěděl jsem, že pokud to mám jednou zaplaceno tak to můžu zkoušet znovu. Spíše mně matou ty hlášky o tom, že klíč byl již naprogramován v jiném autě a hláška o úspěšném procesu naprogramování klíče. D5T5 jsem neúspěšně mailem kontaktoval o několik dní dříve než jsem se obrátil na fórum.. Asi jim budu muset zavolat jak píšeš. Taky doufám že se to vyřeší a jsem si vědom toho, že příčin může být více. Napadla mně třeba možnost - právě na základě hlášky, že je klíč naprogramován v jiném autě - že klíč mohl už někdo koupit a vrátit v zákonné lhůtě 14 dnů jako nepoužitý a přesto jej třeba naprogramoval.. Stávají se různé věci. Jednou mi přišly špatné brzdové destičky ve správném obalu. Ukázalo se, že je nějaký zákazník prodejci vrátil ale vložil do jiné krabičky, což následně prodejce nezkontroloval ...
Jdu to zkusit ještě jednou.
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
Vdash
Takže to zkus znovu, při nahrávání si klikni na zobrazit cenu, měla by tam být 0Kč.
Právě na možný vadný klíč mířil můj koment, tak zkusit i případně reklamovat ten klíč.
Jinak kousek od Ostravy - Mošnova bydlí jeden spolumajitel D5T5 zde na fóru jako ok2ucx. Takže možná dojet k němu a řesit na místě, protože Eshop obsluhuje zas někdo jiný.
Právě na možný vadný klíč mířil můj koment, tak zkusit i případně reklamovat ten klíč.
Jinak kousek od Ostravy - Mošnova bydlí jeden spolumajitel D5T5 zde na fóru jako ok2ucx. Takže možná dojet k němu a řesit na místě, protože Eshop obsluhuje zas někdo jiný.
-
- Vůz: XC70 3.2 MY2009
Vdash
Děkuji za tip. Úplně se mi nechce jet 300km někoho otravovat když může být vadný jen klíč... Klíč jsem právě reklamoval emailem, ale bez reakce. Zrovna jsem to zkusil ještě jednou a jinak. Tentokrát jsem smazal všechny klíče a pak znovu přidal ten původní, ten přidat šel a pak jsem zkusil ten nový který opět přidat nešel.