Volvo S60 2005 nestartuje

Kulaté velké předokolky/AWD
  • Autor
  • Zpráva
FilipOchrana
Vůz: S60 B5244S2 2005

Volvo S60 2005 nestartuje

Příspěvek od FilipOchrana »

Ahoj,

nedávno jsem si koupil použité Volvo S60 2005. Chtěl jsem vysávat v prostoru okolo rezervy a tak jsem potřeboval odpojit baterku, ale omylem jsem nechal zapnuté zapalováni. Od té doby auto nestartuje a hází mi hlášku nelze startovat, zkuste znovu. Dokázal by mi někdo poradit? Dálkáč normálně funguje, palubka svítí a vše jako když jsem jej koupil. Další symptomy jsou: Chyba DSTC - nutný servis, SRS airbag chyba - nutný servis, chyba energetického systému - nutný servis, a nezamykající se nádrž (když jsem promeřil kontakty na motorku u nádrže tak jak při odemykání, tak i při zamykání jsem naměřil -15V, i když v jedom by to měl být pravý opak. Přes diagnostiku ukazuje kód 720a chyba imobilizéru, ale co jsme se v tom dívali dál, tak přímo imobilizér hlásí chybu že nekomunikuje s klíčkem. Auto jsem kupoval se všemi zmíněnými chybami (kromě nestartování) a normálně startovalo. Nemohl by někdo vědět, čím by to mohlo být? Mám trochu podezření na CEM, ale jelikož tohle je moje první auto, tak se trochu bojím do něj tolik pouštět.

Předem děkuji za odpovědi a rady, jsem v tom fakt ztracený.

Zpět na „S60, V / XC70 II (-07), S80 (-06), XC90“