jj taky jsem to četl... pán je trošku za fňuknu. managementy automobilek místo aby lobovaly a tlačily rozumná řešení, tak lezly do brusele, tolerovaly blbé nápady a teď pláčou... to na co si stěžuje věděli každý selský rozum, tedy že lidi elektro obecně nechtějí. pořád je to ještě drahé, pořád to málo dojede a ještě je to vnucováno. a podle toho to holt vypadá. eu ve své blbosti dosáhla závislosti na číňanech. a upřímně když jsem si vlezl včera do byd vůbec netuším proč bych si měl kupovat vw.
já jsem typický příklad, elektro se mi líbí, vlastě bych to i chtěl, protože to má odpal, a jede to potichu, navíc bych to využil, protože přes týden jezdím denně do 100km kolem komína a o víkendu palby a dálky. a nejsem ochoten jezdit pomalu ani plánovat podle toho co chce auto. a to je problém.
joo kdyby tak bylo elektro, řekněme s 250-300kw a maximálkou 250km/h (abych mohl hospodárně cestovat 160-180km/h, s dojezdem v tomto tempu okolo 400km při 5st Celsia, abych měl 50km rezervu) co se nabije z 10 % na 100% do řekněme 7-10min a cenou třeba 1,5mio, tak bych to zvážil...už by mě jen sralo, že po mý baterce zůstala strašná díra plná kyseliny v nějaký jinak pěkný zemi, ale moožná bych to překonal

ale to zatím nic nesplňuje, ani omylem...takový dilema no...