PRO: lyže slalomky Atomic 170 cm

Aneb co se nehodí jinam...třeba bundy, odznáčky, prospekty apod.
Pravidla fóra
V tomto bazaru je NUTNÉ aby inzerát začínal:
PRO: prodám
KOU: koupím
VYM: vyměním
  • Autor
  • Zpráva
jirkaTDI
Vůz: V70 II D5 120kw 2004

Příspěvek od jirkaTDI »

Prodám sjezdové lyže slalomky ATOMIC REDSTER S9 REVOSHOCK rok 2023. Délka 170 cm, radius 13,1 m, pod vázáním 68 mm, dřevěné jádro s titanovými výztuhami. Je na nich nějaká kosmetika viz foto.

Popis od výrobce: Jsou určeny pro sportovní lyžaře, kteří očekávají maximální přesnost, akceleraci a jistotu v obloucích při vyšších rychlostech. Ideální na upravené sjezdovky a pro ty, kteří milují dynamickou jízdu po hraně.

Loni jsem měl pocit, že nutně potřebuji sportovní slalomky na rychlou jízdu a rychlé oblouky po hraně. Na toto jsou naprosto perfektní, na upravené sjezdovce je to krásné svezení. Asi už stárnu a lenoším, ale zjistil jsem, že takové lyže nevyužiji a více sad lyží mít nechci. Potřebuji spíš nějaké all-mountain, které si poradí i s pomalejší jízdou s dětmi a s rozbitou odpolední sjezdovkou.

Koupil jsem je loni za 6500, stál jsem na nich jen 3 dny.
Nechám za 5000 Kč.

Předání možné v Jihlavě, po dohodě v Praze i různě jinde, když budu mít cestu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

smolda
Vůz: 745 TIC

Příspěvek od smolda »

Sorry za OT, ale tos je teda za ty 3 dny stihl pěkně zrychtovat... pokud jsi je teda kupoval nové, to z textu nevyplývá :-) já mám lyže snad 18 let a jsou v lepším stavu než 3 roky starý.

jirkaTDI

Příspěvek od jirkaTDI »

:D ne to jsem je fakt nekupoval nové, to bych je tu neprodával takto levně. Cena nových je kolem 25tis. Kč, jeté se prodávají obvykle za 12-15tis. Kč.

Ale je pravda, že jsem to měl napsat už výše. Byly to původně testovačky, pak je měl předchozí majitel, od kterého jsem je koupil já.

smolda
Vůz: 745 TIC

Příspěvek od smolda »

:D jo ahá... dobrý no, já neměl doteď vůbec představu co stojej lyže. Bejt to bicykél tak vím hned.. :D

koch
Vůz: Volvo S60 2.4T

Příspěvek od koch »

nebudu kupovat, ale dobre lyze za dobry peniz

jirkaTDI

Příspěvek od jirkaTDI »

Jsou dobré, co to umí je opravdu fajn zážitek. Jen je potřeba mít na paměti, že je to závodní tvrdá lyže. Ideálně pro někoho, kdo má více párů lyží. Tyto si užít ráno na čerstvě upraveném svahu a odpoledne nazout něco měkčího, širšího, pomalejšího. Zametání na rozbitém odpoledním svahu jim fakt nejde a je to dřina :D

Zpět na „Ostatní prodej / koupě“