Prodám sjezdové lyže slalomky ATOMIC REDSTER S9 REVOSHOCK rok 2023. Délka 170 cm, radius 13,1 m, pod vázáním 68 mm, dřevěné jádro s titanovými výztuhami. Je na nich nějaká kosmetika viz foto.
Popis od výrobce: Jsou určeny pro sportovní lyžaře, kteří očekávají maximální přesnost, akceleraci a jistotu v obloucích při vyšších rychlostech. Ideální na upravené sjezdovky a pro ty, kteří milují dynamickou jízdu po hraně.
Loni jsem měl pocit, že nutně potřebuji sportovní slalomky na rychlou jízdu a rychlé oblouky po hraně. Na toto jsou naprosto perfektní, na upravené sjezdovce je to krásné svezení. Asi už stárnu a lenoším, ale zjistil jsem, že takové lyže nevyužiji a více sad lyží mít nechci. Potřebuji spíš nějaké all-mountain, které si poradí i s pomalejší jízdou s dětmi a s rozbitou odpolední sjezdovkou.
Koupil jsem je loni za 6500, stál jsem na nich jen 3 dny.
Nechám za 5000 Kč.
Předání možné v Jihlavě, po dohodě v Praze i různě jinde, když budu mít cestu.
PRO: lyže slalomky Atomic 170 cm
Pravidla fóra
V tomto bazaru je NUTNÉ aby inzerát začínal:
PRO: prodám
KOU: koupím
VYM: vyměním
V tomto bazaru je NUTNÉ aby inzerát začínal:
PRO: prodám
KOU: koupím
VYM: vyměním
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V70 II D5 120kw 2004
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: 745 TIC
Sorry za OT, ale tos je teda za ty 3 dny stihl pěkně zrychtovat... pokud jsi je teda kupoval nové, to z textu nevyplývá
já mám lyže snad 18 let a jsou v lepším stavu než 3 roky starý.
-
- Vůz: V70 II D5 120kw 2004
Ale je pravda, že jsem to měl napsat už výše. Byly to původně testovačky, pak je měl předchozí majitel, od kterého jsem je koupil já.