včera jsem se byl podívat do skládku dole v přízemí a už se mi tam hodně dlouho válí věci, které nejspíše nikdy nepoužiji a možná se někomu budou hodit. Zatím to dávám jen sem na fórum.
1) přední nárazník (po-facelift 2005 - 2007) včetně funkčních mlhovek s žlutou transparentní fólií a včetně grillu.
Nárazník je v tmavě modré, kód barvy neznám
Cena vč. mlhovek a grillu = 2.500kč. Nevím, jestli je to moc, nejsem handlíř a v cenách v místě a čase obvyklých se moc neorientuji. Kdyžtak navrhněte. 2) funkční budíky bez poškození z Volva V70 P2, benzín. Co si pamatuji, tak všechny žárovičky svítily, žádné nedostatky budíky neměly = měnil jsem před několika lety za budíky z R a tyhle se válí ve skříni.
cena = 800kč 3) airbox z 2.5T + origo plastová trubka k turbu a origo plastová trubka k výdechu v nárazníku - foto zašlu případnému zájemci, leží to někde asi pod starejma postelema
cena = 800kč
4) hluboká vanička do kufru z V70 P2 - už je mi k ničemu, namontoval jsem subwoofer
cena = 500kč 5) 2ks tapeců do levých a pravých předních dveří - kožené z XC70 II vč. madel a bílých výškáčů - v docela slušném stavu, kůže a prošívání je ok úplně, madla jsou trochu "ohmataná"
cena za oba tapece = 500kč
̶6̶)̶ ̶m̶o̶ž̶n̶á̶ ̶b̶u̶d̶e̶ ̶k̶ ̶d̶i̶s̶p̶o̶z̶i̶c̶i̶ ̶j̶e̶š̶t̶ě̶ ̶m̶o̶d̶r̶á̶ ̶s̶a̶d̶a̶ ̶r̶e̶p̶r̶o̶ ̶a̶ ̶z̶e̶s̶i̶l̶o̶v̶a̶č̶ ̶-̶ ̶z̶a̶t̶í̶m̶ ̶s̶e̶ ̶p̶ř̶e̶d̶b̶ě̶ž̶n̶ě̶ ̶o̶z̶v̶a̶l̶ ̶j̶e̶d̶e̶n̶ ̶z̶á̶j̶e̶m̶c̶e̶ ̶p̶ř̶e̶s̶ ̶S̶Z̶,̶ ̶p̶o̶k̶u̶d̶ ̶n̶a̶k̶o̶n̶e̶c̶ ̶o̶d̶m̶í̶t̶n̶e̶,̶ ̶t̶a̶k̶ ̶t̶o̶ ̶s̶e̶m̶ ̶n̶a̶h̶o̶d̶í̶m̶ - PRODÁNO