mlgviktorko - Volvo S60 2,4D 2007
Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: 850R; 760GLE; 940T; 960II
S Bekas mám taky dobré zkušenosti, vyrobí cokoliv, jsou rychlý a cena o fous lepší než Hel
-
- Vůz: S60 D5 160kw, BMW E36 323ti, E36 318ti
Na konec z technických důvodů změna dílny, takže práce na autech zatím stojí. Respektive se přesouvám ze stodoly do opravdové dílny
A protože jsem náročný a chci to mít alespoň v rámci možností hezky čistý a k tomu se něco nového naučit, tak jsem se do toho opřel trošku víc než jsem vlastně původně chtěl
Asi to zatím není úplně vidět, ale je v tom už měsíc práce. Škrabání všech zdí, oklepání staré omítky, penetrace, hrubá, fajnová, malování, předělávka elektrointalace a nové světla - no snad to chvíli vydrží
A protože jsem náročný a chci to mít alespoň v rámci možností hezky čistý a k tomu se něco nového naučit, tak jsem se do toho opřel trošku víc než jsem vlastně původně chtěl
Asi to zatím není úplně vidět, ale je v tom už měsíc práce. Škrabání všech zdí, oklepání staré omítky, penetrace, hrubá, fajnová, malování, předělávka elektrointalace a nové světla - no snad to chvíli vydrží
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: V70 II D5 120kw 2004
Dílna super, tam se bude krásně pracovat. Takovou velikost tiše závidím. Já budu mit u domu 6x7 metrů a už ted vím, že to bude zoufale malý 
-
- Vůz: XC 70 2.4D 2010
Jo, vypadá to dobře. Co to tam máš za kamna?
- Vůz: S60 D5 160kw, BMW E36 323ti, E36 318ti
6x7 je pořád super. Určitě lepší než dělat v klasické řadovce nebo před barákem 
Kamna MTM 8-30kw na vyjeťák. Trošku jsem se toho bál, protože nafta pro mě automaticky znamená smrad, ale je to skvělý (až na každodenní čištění, ale to je i s dřevem. Nehledě na pracnost dovoz, zpracování, skladování atd…) Z komínu jde vidět jen sálající teplo a topí to fakt krásně. Podlahově to mám 160m2, strop 3.4m. Když v pátek po práci zatopím, k večeru už jsem kolem 18°. Jen se nesmí topit pořád na full, protože to bere kyslík zevnitř, ale na těch 22 se to dá vyhnat
Hlavně do zásobníku naliješ 25 litrů oleje, do kamen 2 deci nafty, hodíš zapálený kapesník a to je vše. Po 5 minutách termostat sepne čerpadlo a 12 hodin o nich nevíš.
Kamna MTM 8-30kw na vyjeťák. Trošku jsem se toho bál, protože nafta pro mě automaticky znamená smrad, ale je to skvělý (až na každodenní čištění, ale to je i s dřevem. Nehledě na pracnost dovoz, zpracování, skladování atd…) Z komínu jde vidět jen sálající teplo a topí to fakt krásně. Podlahově to mám 160m2, strop 3.4m. Když v pátek po práci zatopím, k večeru už jsem kolem 18°. Jen se nesmí topit pořád na full, protože to bere kyslík zevnitř, ale na těch 22 se to dá vyhnat