Výměna panelu ovládání klimatizace
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC60
Ahoj, potřeboval bych vyměnit panel ovládání klimatizace u naší C30 (originální číslo 31350135) viz foto. Nový díl už není dostupný, takže musím vybírat někde na vrakovišti. V autorizovaném servisu mě upozornili na to, že pokud chci použitý díl, musí být před odebráním z původního vozu odpárovaný od původního vozidla, jinak nebude na jiném voze fungovat. Je to tak? Nerad bych koupil díl zbytečně ...

-
- Vůz: V70 2,5T 2008
x 1
Takhle - byl tu kdysi u mně jeden volvista s poface V50, která měla nějaký problém s klapkami (některá strana auta topila furt nebo vůbec).
Zkoušeli jsme prohazovat tyhle panely mezi sebou (kupoval jsem jeden panel kvůli poface ovladačům) a fungoval plug&play jako jeho origo. Problém mu to sice nevyřešilo, ale od té doby žiju v domnění že to u POFACELIFTOVÝCH aut (08+) jde prohazovat mezi sebou.
Nevím číslo toho mého panelu, ale mám ho tady navíc, takže kdybys chtěl, za 500,- ti ho nechám. Musel by sis akorát přehodit ovládací kolečka za svoje pofaceliftový.
Číslo panelu ti mohu zjistit o víkendu
Zkoušeli jsme prohazovat tyhle panely mezi sebou (kupoval jsem jeden panel kvůli poface ovladačům) a fungoval plug&play jako jeho origo. Problém mu to sice nevyřešilo, ale od té doby žiju v domnění že to u POFACELIFTOVÝCH aut (08+) jde prohazovat mezi sebou.
Nevím číslo toho mého panelu, ale mám ho tady navíc, takže kdybys chtěl, za 500,- ti ho nechám. Musel by sis akorát přehodit ovládací kolečka za svoje pofaceliftový.
Číslo panelu ti mohu zjistit o víkendu
V70 2,5T 12/08 - B5254T6, MT Stage2
EX:V50 2.4i, V50 T5, 850 T5, V70 TDi
VIDA v Jindřichově Hradci...