Ako keď mám byť úprimný tá Eta robí strašný rámus. Háky nie sú nerezové ale z nejakej blbej zliatiny a aj keď to umývam iba ručne tak povrch je mierne ošuntelý a olúpaný. Krájač na zeleninu je taký ten bubienkový, takže nie úplne moc použiteľná vec. Mlynček na mäso sme použili snáď 2x. Stojanový mixér asi tiež. Zato ten na mak ide každú chvíľu. Svokrovci kúpili po našom vzore Etu ale vyššiu radu a aj to je už inde. Za pár peňazí navyše mali skoro komplet príslušenstvo, tichší stroj a celkovo lepšie spracovanie.
Táto ponuka sa mi zdá ale celkom fajn vzhľadom na pôvodnú cenu. Ešte by som asi musel pozrieť čo by ma stálo dokúpiť nejaké srandy k tomu ale predpokladám, že to už bude zas raketa. Ten displej som si všimol až teraz

Osobne mám radšej trochu blbuvzdornejšie ovládnanie, kor keď sa to pokazí..
Furt je tu ale ten osobný odber tak to je z mojej strany skôr asi len UP-ovanie inzerátu :/
Praktická otázka ako vyzerajú misy zospodu? Na tej našej je dookola taký vystúpený okraj a je to akoby duté. Nemám väčšie nervy, ako keď to vyťahujem z umývačky a je tam kopa vody, ktorú musím vyliať a tak zababrať zas celú misu zvonku.
EDIT: vidím, že aj v kenwoode bolo zaťažko spraviť to dno misy plné

Ale aspoň mysleli na drobné odvodové dierky.