2 PM - je to taková pohodová hračka na procházky a výlety. Koupili jsme si jej se synáčkem dohromady (alespoň jsem jej vytrhnul od mobilu a trošku nadchnul pro výlety v přírodě) a za ten rok a půl co jej máme, rozhodně najezdil vyšší desítky kilometrů.
Pro tenhle model jsem se rozhodl i díky pár lidem na tomto fóru, chtěl jsem to zkusit, zda to synáčka zaujme a nechtěl jsem do toho zase tak moc investovat, nicméně mě překvapil - poměr fun faktor versus cena je dle mého více než příznivý
Jede to 5-6 km/h, baterka v tom vydrží cca hodinu (rovnou jsem koupil dvě), plně proporční řízení, písek bláto kamení, jede to furt co trakce stačí. A zvládá toho docela dost.
Nicméně tím, že kromě rámu je vše plastové (nápravy, kuláky, diferáky a pod,) ta to zase tak moc nevydrží... Takže jsem nakoupil náhradní díly a zítra začne upgrade za kovové. Sám jsem zvědavý jak se to bude pak chovat
Číňan z Ali - model MN82 v měřítku 1:12. Proporcionální ovládání a vypínatelné přední světla (novější model má i zadní, ale to je mi jedno). Kola jsou větší montované dodatečně. Tažné je tam narvané z modelu Bruder a držák na kola, kola a kajak jakbysmet.
Řidič je pochopitelně Igráček. Akorát teda bez nohou...protože ty už se tam nevešly
ve skolnich letech jsem s tatou stavel modely. Lodku napriklad jsem ozivil ted letos a stacilo nabit baterku a koupit tuzkovky do ovladace. Neni to holt dokonale ale jezdi moc hezky