Zdravím, dohledal jsem tu, že se u hybridů T6/T8 doporučuje měnit častěji olej v ERAD, ale už jsem se nedočetl, zdali to někdo dělal svépomocí? Případně množství oleje, specifikace který tam patří a tak? Jsou k tomu potřeba nějaké přípravky, nebo si vystačím s heverem a běžným nářadím?
Ahoj, u ERAD zde všude doporučuji vyměňovat olej já.
Je tam olej 31367567, stačí ti jeden litr. Výměna je jako u standartní manuální převodovky.
Ve 2018 se lámal ERAD1 a ERAD2 , druhá generace má mnohem lepší převodovku.
Olej doporučuji měnit po 60tis km.
_________________ S90 T8 Inscription, 300Kw 680Nm, TG-81SD, Denim Blue, Nappa Blond, Full Option na vzduchu S60 T4 R-Design, 155Kw, Black Stone
Díky moc, já co sleduju i ty poláky na fcb, tak tam ty padlý ERADy dělají jak na běžícím páse a občas když to rozloupnou, tak tam je místo oleje už vazelína. Domluvím se u kámoše na heveru a vyměním to co nejdřív. Najeto mám přes 100k a nepředpokládám, že by ten olej někdo přede mnou měnil.
Výměna proběhla bez větších problémů. K napouštěcímu šroubu je horší přístup, chce to pružnější hadičku s injekčkou, náplň cca 800ml do plna. Píšu jen kdyby někdo někdy řešil samodomo. Olej v tom mém po 100tkm pouze tmavší barva, bordelu na megnetickém šroubu minimálně.
Dnes jsem byl na výměně oleje v autorizáku. Byl jsem na svolávačce kvůli baterce, tak jsem to tam rovnou nechal udělat, ať je o tom i ofiko záznam.
Prej vypustili 0,4l a nalili 0,75l a barva jak použitý převodový olej.
Určitě si výměnu zopakuju doma třeba na jaře a bude to takový lehký proplach.
Povolí šrouby na tom housingu a vyteče to. Prý se to čas od času stane. Řeší se to výměnou celýho eradu Nestraším, informuju. Já už to mam za sebou. Osobně bych dotáhnul ty šrouby, ale prý to raději vyměnili celý. Nebránil jsem se, proč si v 60tkm nenechat dát novej pohon že jo