carthagon píše: 05 srp 2025 19:36
Díky, jsem rád, že se vám taky libí. Na blatníky mrknu, u té předchozí jsem je musel nechat už vybrousit, jeden byl ko.
Samozřejmě už jsem po cestě do Prahy přišel na plno drobností, které chci dát do pořádku. Už jsem stihl vyměnit olej v převodovce, motoru, filtr a komplet zadní brzdy. Motor a převodovka se mi zdá naprosto ok, chod, řazení, zátah. Po cestě praskla pružina, která je také vyměněná. Trochu mě znervózňují vibrace volantu a možná i kastle při dálničních rychlostech, ale fakt doufám, že to bude sjetýma předníma gumama nebo předníma brzdama. Dělala mi to i předchozí šedesátka, kde to ale nové gumy a geometrie nespravila. Možná to bylo také v brzdách, ale to už se nedovím. Objednám se do T6R.
Každopádně dostal jsem i zimní origo 18ky s krásnýma novýma zimákama, tak to možná přehodím a uvidím, jestli se něco změní.
Jinak má to i ten bufík, origo tažné, zadní i přední kameru, panoramu, premium sound dokonce i se subwoofer a volvo on call (To jsem zvědavý, až to zprovozním v autorizáku, jeslti třeba půjde spustit ten bufík na dálku. To by byla bomba).
Tak doufám, že mi vydrží déle než rok, chtěl bych si ho nechat aspoň 10