Ahoj,
na první jsem psal cca měsíc zpátky. Otázka na servisní historii byla zodpovězena stylem "Auto jezdilo pouze Volvo servis a pak posledni roky do stejneho neautorizovaneho servisu v CB. Neni problem k nim dojet a vytahnout si historiii. Majitel autům moc nerozumí a já to jen prodávám" říkal jsem si, že přece když to prodává, tak by alespoň základní věci mohl vědět, moc mě to nenadchlo.
Druhé jsem si byl projet cca tři týdny zpátky. Z venku je trochu odřené, ale není to žádna katastrofa majitel říkal že ho prostě měl rád v pořádku technicky a kosmetika (z venku) ho tolik netrápila. Jede krásně, řadí krásně, nic neklepe. Nakonec jsem ho nevzal, protože jsem do své D5 nainvestoval už docela dost a vím co je udělané, tady u toho se třeba neměnil olej v haldexu, úhlovce a diffu (teda jestli si to pamatuji správně), kdy majitel říkal, že mu Marra doporučil do toho nešťourat dokud to funguje. To mě trochu znejistělo. Ale jinak za mě hezký kousek. Chyby to nepíše. Jo ještě nefunguje tlačítko kufru někdy.
Přidáno za 17 minut 25 sekund:
To u Volvisty vypadá trochu zbořené zleva vzadu.