Ono to jde jen v jednom. Mi se zrouna stalo na minecraftu, že mi prorezla trubička od téčka k levému zadnímu kolu, když sem zaparkoval na chalupě na trávě a za dva dny to vykapalo. Při snaze odjet, jsem šlápnul na brzdu a krásně jsem si zavzdušnil celý předek (obě prasátka na každé straně).
Sundal jsem kola, dolil plnou nádobku, povolil všechny čtyři předení odvzdušňováky. Ze dvou to začalo téct samospádem, ty jsem utáhnul a ty další dva jsem nechal povolené jen aby to trochu teklo při šlápnutí. Normálně jsem našlapal až to začalo téct (ono se to nezavzdušní, protože ten tlak to ven pustí, ale ten vzduch se zpátky tou malou škvírou při puštění pedálu nedostane).
Ten zadek jsem zaslepil na vstupu hadice od kastle do téčka hliníkovou zátkou a do Modřan budu muset dojet jen s předkem, protože tady nic na to nemám a ten zadek je tam stejně skoro na prd. Brzdí to skoro stejně a při těch mých "traktorových" rychlostech se to ani nepozná
Dnes by měly dorazit z allegra nové Cu trubky a spojky, tak to o víkendu dám do kupy.