takže zatím 2:3
dík moc za názory pánové, je mi jasné, že se musím pak rozhodnout sám, ale dost to pomůže..
akorát nevím, dva proti jsou že "hoď to ze skály" a tři v podstatě opak pro že "pohoda, to se ještě dá". oni i mechanici mi všeci říkali, že pohoda, to je povrchové. zaráží mě ty díly dole nebo ten držák nádrže. karosář říka že oddělá, opískuje a dobré. z mého pohledu to je hotovo, zrezrlé total celé. ale věřím mu, co mi nakonec zbyde.
jen pořád nevím, už dávno jsem si říkal, že mám smůlu na kus a tak zrezlé jsem nikdy V70 neviděl. chtěl jsem už dávno koupit druhé, ale zas by mě tam mohlo dohnat něco jiného..
blbec jsem prostě slepě chtěl jedině FL D5 EURO 3 a nakonec vzal až někde od Hamburku toto, znaky tam byly, že to bude průser, ale už jsem musel něco vzít a výběr moc nebyl.. měl jsem se vysrat na FL, které jsem chtěl jen kvůli vzhledu. hlavně že jsem nevzal z Itálie, kvůli moři, ale z Hamburku jo

ze zeměpisu jsem měl vždy 1

:D
no stálo to jen 75 (což mělo být taky varování), ale vzal jsem ho s tím, že do té v té době běžné ceny cca 120 to doopravím. no už jsem v tom minimálně za dalších 70 s tím, že ještě bude určitě potřeba dvouhmota, ale jízdně je to auto parádní a všeci mi tvrdí motorově, že to ještě nějakou stovku najede. zaráží mě taky, že můj mechoš, který V70 dobře zná a dal mi to konečně někdo dokupy, tomuto říka to je cajk, jen povrchovka, stejně tak další, kde jsem jezil před ním..
chtěl bych mu dát péči, mám to auto rád, ale nevím prostě. peněz málo a být v tom za 200 po třech letech je extrém. v pokeru bych to už dávno zahodil, nehledě na to, kolik už mám v banku
Přidáno za 4 minuty 55 sekund:
jirkaTDI píše: 06 led 2026 15:14
Tohle už není jenom na dráťák, ale na flexu a svářečku, viz ty zadní lemy a nosníky nad zadní nápravou.
Zbytečný na to mrhat čas. Dal bych tam Fluid film, jak píše Petr, to na pár let oddálí smrt.
Smysluplnější mi přijde koupit druhý celý auto s lehlým motorem/převodovkou a přehodit techniku.
přesně to mám v hlavě už dávno před touto akcí, co ti ale zaručí, že tam něco za rok dva tři nevyplave nebo ještě většího? přece jen už mají roky