Android Carplay V40 CrossCountry (2016)
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V40 Cross Country
Má někdo zkušenost s Dongle Android CarPlay (čudl umožňující zrcadlení smartphonu na display navigac)e. Rád bych připojil smartphone k navigaci Sensus, která je opravdu ničemná. Našel jsem jich pár na Aliexpress a nevím, jestli by to fungovalo i ve Volvu.
-
- Vůz: V70 II 2,5T AWD AT
Zkus se zeptat D5T5 - https://www.facebook.com/D5T5com/posts/3786880334690080
Cena bude asi větší než z číny ale poradí kompatibilitu.
Cena bude asi větší než z číny ale poradí kompatibilitu.
Bylo: Polo 1,9SDI 47kW 2003 140000km, Spotřeba 4,71l/100km
V cem je ta navi spatna? Mam XC70 2016 a navigace bez problemu nahradi jakoukoliv jinou. Neni samozrejme in-time jako waze, ale jinak zobrazuje hustotu provozu, havarie, omezeni apod.
Jen je treba mit data (resim pres wifi hotspot) a funkci v menu, ta jde dohrat u AD.
Jen je treba mit data (resim pres wifi hotspot) a funkci v menu, ta jde dohrat u AD.
-
Ano, řeším to taky hotspotem z telefonu, ale zácpy ukazuje na poslední chvíli a navrhuje objezd jen někdy, a to spíš TMC. Vodí mne po nesmyslných trasách (např. z Pardubic do Týnce nad Labem, když zadám bez dálnice, nejrychlejší trasu, mne vede přes Bohdaneč až k dálnici a pak zpátky. Pokud v Bohdanči uhnu na mně známou trasu, jedu o 5 km a 5min. rychleji). Vodí mne na polní cesty a někdy do slepých ulic atd., atp.). Po zadání adresy na mnoha ulicích nenabídne číslo domu, ale jakousi křižovatku, kterou samozřejmě neznám, když tam jedu poprvé, což u ulic, které jsou třeba 5-6 km dlouhé docela problém. Mapy aktualizuji, používám internet, ale přesto mi zaváděla na uzavřený most, který byl v opravě půl roku a nic nepomohlo. S navigací TomTom, kterou jsem měl dřív, jsem byl spokojen, ta uměla všechno i off line. Kromě toho zrušili u Volva (nevím proč) i možnost zadat adresu na PC a poslat do auta z app Here) Možná, že máš novější verzi navigace, ale ta moje je neštěstí. Moje Volvo je z 10/2015, model 2016. Rád bych věděl co koupit, aby to fungovalo, protože se obávám, že ten sytém ve Volvu mi nepustí tam něco nainstalovat. O dotykovém displayi, který nemá ani nemluvě.
Auto mám 6/2016, aktualizaci map 4/2020, do konce roku by měla vyjít další. Otázkou je, jak máš aktuální software navigace jako takový, aktualizaci musí udělat AD.
S tím co popisuješ, tzn. slepé cesty, polňačky, s tím jsem se nepotkal. Jen občas chybí číslo popisné...
V menu webového připojení tuším Here je, ale nikdy jsem nezkoušel poslat adresu přes aplikaci, zadávám to ručně. S navigací jako takovou jsem spokojený, občas jsem zkusil v případě kolony nebo nehody Waze a nabídlo mi stejnou cestu. To, že displej není dotykový beru jako plus, ve služební Oktávce to mám pořád zamatlaný.
Jen nevím, kde vypnout hlášení TMC, ta baba, snažící se o češtinu, je hrozná. Víš jak na to?
S tím co popisuješ, tzn. slepé cesty, polňačky, s tím jsem se nepotkal. Jen občas chybí číslo popisné...
V menu webového připojení tuším Here je, ale nikdy jsem nezkoušel poslat adresu přes aplikaci, zadávám to ručně. S navigací jako takovou jsem spokojený, občas jsem zkusil v případě kolony nebo nehody Waze a nabídlo mi stejnou cestu. To, že displej není dotykový beru jako plus, ve služební Oktávce to mám pořád zamatlaný.
Jen nevím, kde vypnout hlášení TMC, ta baba, snažící se o češtinu, je hrozná. Víš jak na to?
-
- Vůz: XC60 2016 D4 AWD Polestar
K vypnutí hlášení TMC stačí vypnout volbu "automaticky načíst dopravní informace" - do češtiny je to blbě přeložené a evokuje to funkci načítání informací z internetu, ale je to "automatické čtení" přijatých zpráv.
-
Dík, zkusím to, protože i mně to jde na nervy, zvlášť, když jedu do Prahy a pořád na dálnici breptá a breptá...
Tak jsem to nasel, mam to pod "Automaticky odecet dopravy" - to by me fakt nenapadlo.
Tak snad uz neuslysim "stodziki vozidlo"
Tak snad uz neuslysim "stodziki vozidlo"

-
- Vůz: XC60 2016 D4 AWD Polestar
Jo, to je přesně ono
Ono mně to hodně rozčilovalo, tak jsem přepnul systém do anlgličtiny a tam to už bylo naprosto zřejmě co to je 

-
- Vůz: V40CC 2013 D3
Nechcem zakladať nové vlakno, nakoľko sa to týka aj daného auta a aj Androidu.
Má niekto dorobeny 8.8 palcový displej + soft? Našiel som celý set aj na Ali aj v DE - viď videá.
Ďakujem za každú odpoveď / pripomienku.
https://www.realmediashop.de/For-Volvo-V40-11-14-88Touchscreen-Android-Navigation-GPS-CarPlay-AndroidAuto
https://m.youtube.com/watch?v=OiiXk2rV8j4&pp=ygUVQW5kcm9pZCA4LjggdjQwIHZvbHZv
https://m.youtube.com/watch?v=7_kcZWPcRSw&pp=ygUVQW5kcm9pZCA4LjggdjQwIHZvbHZv
Má niekto dorobeny 8.8 palcový displej + soft? Našiel som celý set aj na Ali aj v DE - viď videá.
Ďakujem za každú odpoveď / pripomienku.
https://www.realmediashop.de/For-Volvo-V40-11-14-88Touchscreen-Android-Navigation-GPS-CarPlay-AndroidAuto
https://m.youtube.com/watch?v=OiiXk2rV8j4&pp=ygUVQW5kcm9pZCA4LjggdjQwIHZvbHZv
https://m.youtube.com/watch?v=7_kcZWPcRSw&pp=ygUVQW5kcm9pZCA4LjggdjQwIHZvbHZv
-
Takže dnes vymenený displej a Android je tam.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Sponzor fóra
- Vůz: V70 D5252T 2.5 TDI r.v. 9/1998
Fakt to za ty peníze stálo? To je hrozná darda.
Volvo stříbrná V50 T5 FWD 12/2004
-
Feet: zatiaľ to neviem posúdiť. Dôležité pre mňa bolo, že táto verzia obsahovala optický prevodník a pôvodný 5 palcový displej sme mohli odstrániť a zachované mám Volvo menu vrátane cuvacej kamery.
Včera som spojazdnil zrkadlenie telefónu, plus Android auto. Dnes som ešte založil dátovú simku (treba vypnúť overenie PIN) čiže beží Google, YouTube, Google maps, plus som dohral waze a ešte som dorobil aj kameru za čelné sklo s nahrávaním.
Včera som spojazdnil zrkadlenie telefónu, plus Android auto. Dnes som ešte založil dátovú simku (treba vypnúť overenie PIN) čiže beží Google, YouTube, Google maps, plus som dohral waze a ešte som dorobil aj kameru za čelné sklo s nahrávaním.