BLIS na XC60

Nejnovější Volva od roku 2015/16
  • Autor
  • Zpráva
karluci2
Vůz: VOLVO XC60 2014

BLIS na XC60

Příspěvek od karluci2 »

Tak tady jsem to taky prohledával https://www.drive2.ru/l/675476998138630009/
a asi opravdu nic jiného nezbyde než to zkusit
Zítra jedu na Prahu, tak až pojedu zpátky, beru si vše potřebné a zkusím za jízdy, jen tady v tom odkaze píše, že kalibroval postupně, tak nevím, jak to dopadne, když dobře tak dám vědět, jinak děkuji za nápady a rady. K.

Jakub Svoboda
Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110

BLIS na XC60

Příspěvek od Jakub Svoboda »

Ještě z jednoho odkazu na RU.

Po přečtení o pohonu stejných nadšenců jsme se vydali na projížďku, aby se radary naučily správně fungovat. Jeli jsme a jeli a kalibrační čísla byla všechna nula... Poté si Anton přečetl, že proces kalibrace by měl probíhat rychlostí alespoň 55 km/h!.. Švédové) Po přečtení této informace jsme změnili cestu oblasti na vyšší rychlost, a jakmile byla rychlost vhodná, hle! čísla se začala měnit a kalibrační proces se začal plnit! Nevím, kolik času a kilometrů uběhlo, ale kontrolky (neustále svítící při kalibraci) stále svítily... Už jsme se začínali rozčilovat... ale pak jedna kontrolka zhasla a po ní o kilometr později, další!
Všechno fungovalo! HURÁ!

karluci2

BLIS na XC60

Příspěvek od karluci2 »

Chlapi měl bych ještě jeden dotaz a to ohledně připojení rohů na dveřích, já koupil rohy s ebay a přišly mi s takovýma redukcema, kde byl na černým drátu mezi konektorama odpor viz foto v příloze, ale je je vyrušil a napojil napřímo bez toho odporu, protože jsem nikde neviděl, že by takové redukce někdo při montáži použil a samozřejmě to hlásí chyby na ty diody B11D668, B118C13, B118D13..máte někdo BLIS a jak to máte napojené? To by mohl být problém proč nemůžu pokračovat v kalibraci
IMG_2997.JPG
IMG_2996.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

PetrXC70
Vůz: XC 70 2.4D 2010

BLIS na XC60

Příspěvek od PetrXC70 »

Já tam nic takovýho nemám, sou tam jen ty diody...

karluci2

BLIS na XC60

Příspěvek od karluci2 »

Tak podám info k instalaci BLIS odpor tam opravdu žádný být nemusí, měl jsem vadný konektor po opravě a proměření funkčnosti rohů jsem se "zakousl" do kalibrace a dotáhl do úspěšného konce BLIS plně funkční, takže, kdo budete dodělávat a budete mít potíže s kalibrací, mohu už i poradit :Yahoo!:
Jinak děkuji všem, kteří mi taky poradily a navedli na správný směr, tak hodně šťastných kilometrů všem :D

raolsa
Moderátor
Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
Participant x 1

BLIS na XC60

Příspěvek od raolsa »

raolsa píše: 02 čer 2024 18:01 Hm, taky je tu ještě možnost poškozené kabeláže, či jiný problém někde po trase.
Co jsem vyhrál? :D

karluci2

BLIS na XC60

Příspěvek od karluci2 »

Vážení, tak musím požádat o radu ohledně BLIS, po úspěšné instalaci mě dlouhodobě trápí neustale se vracející chyby pouze pravé strany při vyhodnocení "předmětu" v mrtém úhlu mi BLIS napíše poruchu viz příloha (CTA funguje normálně), už jsem vyzkoušel,novou instalaci propojení radarů, jiný pravý radar, proměřil několikrát instalaci s jednotky dveří k LED diodě, zkusil prohodit rohy pomocí lepící pásky mezi sebou a pořád stejný, jediný co mě napadá, že by to mohla dělat jednotka dveří (chybný SW), máte někdou nějaký nápad co by to mohlo ještě být??
chyba blis..PNG
chyba blis.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

karluci2

BLIS na XC60

Příspěvek od karluci2 »

Tak se mi snad povedlo odstranit potíže s vracející se chybou BLIS a to tím, že jsem do instalace pro připojení LED diody na rohu dveří "vložil" odpor na který jsem se ptal v příspěvku výš, já tam ten odpor mít musím jinak to bude nejspíš hlásit ten otevřený obvod, zatím vše funguje, obě strany objekty hlásí bez poruchy, píšu to sem, kdyby se náhodou někdo potýkal s podobným problémem :wink:

Zpět na „S/V/XC 90; V/XC 60“