Ahoj vsem
Stale nemuzu vyresit podtlak v motoru d5-120kw
Je tam nova vakuovka, plno novych hadic, silentbloky jsou ok. Muze mit vliv na podtlak deravej vlnovec na vyfuku? To uz je asi jediny co jsem jeste nevymenil
Podtlak
- Autor
- Zpráva
-
- Moderátor
- Vůz: Volvo V70 II 2.4T 147 kw AWD LPG
- x 1
Podtlak
Vlnovec na výfuku určitě ne.
Nemáš děravý posilovač brzd?
Apropo, jak to myslíš, podtlak v motoru?
Nemáš děravý posilovač brzd?
Apropo, jak to myslíš, podtlak v motoru?
Volvo V70 II 2.4T AWD 147 kw LPG '00
Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Diagnostika k dispozici. 607827920
-
- Vůz: V70 D5 '02
Podtlak
Proste mi furt blafe motor, takovej nezdravej zvuk. Kdyz otevru to vicko oleje, tak to blafe fest. Hadicky, cidla, hadice vse je ok. A pri pridani plynu mi hlavne kdyz je studeny, hvizda neco kolem motoru. Ten posilovac uz jsem vyresil, ale ten motor stale blafe. Nevim, mozna uz budou tlaky v hajzlu? Ale zas nezere a neubyva ani olej. Prakticky nemusim vubec dolivat. Vydrzi stejna hladina celych 10k. Vodu taky nezere. Jen ty vibrace na neutral a celkove na neutral takovej hlucnej. Byl u me clovek pro nejaky dily a jeho motor sepot kvetin. Ten stejny motor
-
- Vůz: V70 D5 '02
Podtlak
Jj, blafe i kdyz odpojim vsechny hadicky a zacpu. Neni tam zadna zmena.Vsechno jsem vyzkouse il pres vakuovou rucni pumpicku podle videi z youtube. A vse by melo byt v poho, vse drzi tlak kdyz napumpuju. Proto premyslim jestli na to muze mit vliv ten praskly vyfuk, nebo jestli je v hajzlu motor jako takovy?