Co všechno stíhám. No tak nějak všechno.

Protože v práci máme celozávodku, tak v 9:00 jsem nastoupil doma do dílny. U jedné S80II výměna zadních spodních ramen. Levé bez problémů, práce na cca 30 minut. Pravé zarezlý excentrický šroub. Takže nejdříve jsem zkoušel elektrickou pilku, takovou tu šukačku, co plátkem kmitá do stran. Povedlo se mi proříznout se do cca polovinu silentbloku, ale pak se asi ztupil ten plátek a prostě se to přestalo prohlubovat. Takže nastoupila ruční pilka s otočeným plátkem. Tou jsem to doříznul. Pak už to byla lahoda a běhěm 15 minut bylo dokonáno a auto bylo na kolech. Celé to skončilo asi v 11 hodin.
Pak mi volal KubaS60 (bo jak má ten nick), že potřebuje vyměnit volnoběžku na S80II, koupené od Hajnýho. Říkám, ok sice jsem chtěl sekat, ale mám zrovna chvilku, tak přijeď. Odpověď: Přijedu v 12:50.
Mezitím jsem si domluvil geometrii na té předchozí S80II a zrovna jsem tam jel.
Nevím jak, ale v mezičase jsem se stihnul doma naobědvat.

V 12:50 přijel Kuba a začal koncert s výměnou volnoběžky. Protože nešla povolit na autě (prasknul mi klíč), tak musel alternátor ven. Ale vyjímečně se mi dařilo a v cca 13:40 Kuba odjížděl a já vyrážel na domluvenou výměnu pneu na svém autě do pneuservisu (viz. výše).
Domů jsem dorazil asi 15:15. Pak jsem si se ženou dal kávu, udělal vyúčtování pro tu první S80II a v 16:15 přijela objednaná paní na výměnu zadních brzd na XC70III.
Z obyčejné výměny destiček a kotoučů, s kterou jsem tak nějak počítal se vyklubala výměna i brzdičů a hadiček (jo věděl jsem o tom, ale zapomněl to

). Tam se mi taky vyjímečně dařilo, takže nešly povolit trubičky (ještě aby jo, po těch letech), takže nastoupila rozbruška, uříznutí trubiček a vytvoření nových konců s novými matičkami. Zaplať pánbůh za připravek od Vigora, s tím to jde jedna báseň.
No jo, potud vše tak nějak OK, ale paní si přivezla jiné kotouče. Takže kotouče zůstaly původní, dal jsem jenom nové destičky, vyčistil držáky a použil původní plíšky pod destičky.
Kotoučům nic moc nebylo, tak snad ještě ty jedny destičky dají, no.
No, paní odjela v 19:15 a já domů jsem přišel v cca 19:30 spráskaný jak pes.
Takže takový normální den, no. A pak otevřu fórum a vidím to vlákno o návrzích na inzerci.