pardon, zkopíruju příspěvek z druhého tématu, kde řeším zvuky nejspíše dvouhmoty zralé na repas, ale návštěva u doporučovaného p. Křižana by mohla třeba i vysvětlit tento hukot ve vyšších rychlostech, kdyby někoho něco napadlo, díky!
přímo souvisí, jen to tučně
tak příběh pokračuje, konečně jsem se dostal do toho volauto, p. Křižan (mmch který to z těch dvou je? ten upovídanější?

)
prolezl mi krásně celé auto, vyzkoušel, vše ukázal a zhodnotil. akorát teda ta cenovka jsem doufal, že bude nižší. hned řekli, že to je dvouhmota i dle startu a zhasnutí motoru. cca 30tis, ale s cenou se ještě ozve. každopádně servis, jak se patří a přístup taky, úplně jiný svět oproti těm lidem předtím. tam šlo podle mě strašně vidět, že Volvo prostě potřebuje někoho, kdo jim rozumí a jestli bych tady něco opravdu zdůraznil nováčkům, tak si na to auto najít někoho kdo se specializuje.
našli mi tam ještě dvě špatné čidla tlaku brzd, což způsobuje i tu chybu protiskluz, abs. jinak brzdy, že by zasloužily vyčistit a jedno kolo přibrzďuje. tam si říkám, že by třeba mohlo pramenit to moje občasné hučení od kol.
no po cestě zpátky jsem měl ještě nedávno nalezený (dle reklami na jedné V70 P1, co mi stává kousek od baráku) servis se specializací na Volvo v Lůžkovicích. dojel jsem, působilo to solidně, hodně aut, dokonce tam zrovna nějaký děda dovezl Mustanga 1969. mladý borec cca 30 si to nechal několikrát nastartovat a řekl že to je vzpěra a její silentbloky a že mi to příští týden udělá a žádná dvouhmota se nekoná. tak jsem z toho ještě zmatenější jak jsem byl
to bouchání řeším od začátku a nikdo z těch 2-3 předchozích nebyl ochotný nebo si nevšiml, respektive říkali že to je něco jiného než dvouhmota. jeden diferenciál a druhý že poloosy. že by si ale předtím nikdo a ani teď p. Křižan nevšiml, že problém je vzpěře, to se mi nezdá.