_________________ XC60 D4 VEA AT8 Summum MY15 Mobil
EX S60 D3 AT6 Summum MY12 Ravenol
XC60 D3 VEA AT8 Dynamic MY17 Castrol - mamka
EX S60 2,4i Premium MY04 Mobil
Díky moc za rady. Zatím jsem nadmíru spokojen. Jen mám servisaka zatvrzeleho koncerňáka takže možná budu muset sehnat někoho kdo by mě to servisoval díky moc
Toto jsem nikdy nechápal. Ty běžné auta se spalovacími motory (přinejmenším této éry výroby) jsou v rámci nějakého technického řešení všechny téměř shodné.
Já nejraději opravuju benzínové Japonce a kolem sebe tím pádem mám lidi s takovými auty, ale když by mi někdo řekl že chce udělat bežné věci na Renaultu, tak je udělám.
Jiná věc je samozřejmě diagnostika a pak už nějaké speciální špeky že...
Ty si tady na tom autě ohlídáš rozvody, preventivně stav brzd (vyčistit, namazat), olej a filtraci a v zásadě jezdíš...
No tak asi nemá cenu jí řešit preventivně, prostě až odejde, tak odejde a opraví jí... Mě odešla na MY05, takže u P2 umíraji postupně asi všechny. Ale zase jou81 dává doživotní záruku na opravu, tak asi neni proč mít strachy.
SPis se myslel tomu predejit, nenam to presne, ale vim, ze tam byly dva typy zavady (voda vs. infarkt), na tu vodu se data vymenit pruchodka a bylo po problemu ne?
Tak zkontrolováno servo olej vyměněn. Ale stala se taková nepříjemnost ráno nefungují páčky pod volantem směrovky stěrače kupodivu ano je to cca 2/3 km a pak vše už funguje bez problému. Nemáte někdo nějaký tip co by to mohlo být ? Moc díky
To, že se to děje jen ze začátku je divné. Ale s ovládáním blinkrů jsem měl v minulosti také problémy. Páčku jsem vyndal, rozebral, očistil všechny kontakty a zase složil. Není to žádná raketová věda. Pokud se dobře pamatuji, tak tam jsou takové pružné kontakty, které se dotýkají cest na plošňáku a ty je potřeba trochu přiohnout, protože bývají unavené
Zdarec borci tak se obracím znovu o radu. Ráno ale i občas během jízdy mi nefunguje levá packa a ovládání volantu z prave packy funguje jen přední stěrače. Zde jsem našel nějaké tipy zkusil jsem restart (odpojení baterie klíček do 2 polohy) dále pojistky atd. Co jsem tu cca našel. Výstražné světla fungují. Nějak nevím kde dál hledat kabely pod volantem jsem kontroloval. Odtokove kanály pod čelním sklem jsou taky OK odtékají. Někdo nějaký tip prosím? Děkuji. Pozn. Když už se to chytne funguje vše. Tudíž si říkám jednotka? Např. Díky moc borci
Casto odchazeji samotne ty packy. Klukovi na s80 jsem to taky menil a koupit to jde (original) normalne v Kelly. Ani ta cena nebyla nejaka otresna. Snad kolem 2000kc si matne vzpominam
No je pravda že přímo u páček jsem nekoukal. Tak to ještě omrknu díky. Jen mi nejde do hlavy i ta souvislost že nejde i volant ovládání. Zkusím dam vědět díky kluci.