Myslenka:
Nesla by pridat druha baterie do kufru ktera by napajela vykonovou cast topeni a startovaci baterie by napajela pouze ridici elektroniku topeni? Ze bych tu vykonovou nosil nabijet domu ze site.
To uz chci asi moc ze ?

Nic moc. Já mám 100 Ah a taky to nestačí.Vizibable píše:74Ah P, s.p.680A, BLUE dynamic - 2,5 roku starou
Hm, tak dneska jsem se k tomu dostal a zjistil, že žhavička má svá nejlepší léta za sebou. Bufík jsem celý nerozebíral, jenom vyměnil žhavičku - dal jsem z nafty, jiná nebyla po ruce. Při zkouškách to vypadalo v pohodě, bufík chytal jako nikdy, respektive takhle rychle mi snad nikdy nechytal, ale když jsem to byl zkusit před chvílí - auto cca 2,5 hodiny stálo - tak bufík zase zůstal běžet až na podruhý.raolsa píše: 26 lis 2023 13:22 U mě se děje to, že bufík chytne, chcípne a pak znovu chytne a už běží. A ve středu se mi stalo, že ráno neběžel a když jsem ho šel ručně spustit znovu, tak zase dvakrát chytil a chcípnul. A až když jsem ho spustil potřetí tak zůstal běžet. Čtvrtek a pátek zase fungoval normálně.
Asi budu mít špinavé čidlo plamene, nebo co, že bufík chytne a zase vypne. Jako by nevěděl že běží, no. Ale kde vzít čas na to to rozebrat a vyčistit.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé