Dali by ti smetákem přes ruce a hadicí přes zadek!raolsa píše: 07 zář 2023 10:24 Tak to nevím co by udělali detaileři mě, protože já myju auto smetákem a hadicí.![]()
Moje CEM měla nedávno "infarkt" a tak mám jinou naklonovanou, to by snad mělo být i s klíči.Nosound89 píše: 06 zář 2023 11:48 Jarda.JM dle faktury máš vše potřebné. Nenechával sis někdy kvůli něčeho přehrávat CEM? Že by tam nahráli originál tovární data a tím pádem by nový klíč chyběl?
Přesně tak to chápu i já. Jsem přesvědčen že tak to proběhlo před sedmi lety v autorizáku.raolsa píše: 06 zář 2023 13:53 Tím odebráním a přidáním klíče bylo myšleno to, že se z auta smažou všechny klíče a nahrají se jenom ty co fyzicky máš. Musíš je mít oba sebou.
Jde o to, že kdyby někdo našel ten tvůj ztracený klíč, tak aby ti s autem neodjel.
Tak to jsem nevěděl, že to je jen nouzovka, já na tom najel asi 20 000 km a žádný problémPaťa píše: 10 zář 2023 19:06 Ty opravné knoty jsou dobré jako nouzovka na dojetí do servisu a tam vyměnit za klasický hříbek. Vozím je v dodávce od doby co jsem píchnul 2x za 1.den.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Majkl1