už jsem to řešil na jiném vláknu, ale pořád bez výsledku.
Nešla mi nafta z nádrže do vysokotlakého čerpadla, tak jsem začal hledat příčiny a zjistil že nefunguje podávací čerpadlo v nádrži. Takže výfuk, kardan a nádrž dolů. Vyměnil jsem motorek a vše poskládal zpět. Pro jistotu jsem prošel i svazky, vše rozpletl, prošel a znovu zaizoloval.
Když už jsem se do toho pouštěl, vyhodil jsem i vysokotlaké čerpadlo a vstřiky a poslal je na kontrolu. Vstřiky v pořádku, ale čerpadlo už repas.
Dále nový palivový filtr a při spuštění jsem raději ještě oddělal přívod na čerpadlo a nechal projít naftu do nádobky. Vše v pořádku, tak jsem napojil přívod na čerpadlo a test. Motor točí jak blázen, ale nenaskočil.
Dal jsem na přívod průhlednou hadici, aby bylo vidět co dělá nafta. Ta před sebou při žhavení tlačí pytel vzduchu, dojde až k čerpadlu a jak podávací čerpadlo vypne, nafta se vrátí na kraj hadice. Když to nechám trochu odvzdušnit, je tam méně vzduchu ale čerpadlo si stejně nenasaje. Když oddělám přepad od čerpadla a vícekrát po sobě zapnu zapalování, vyteče pár kapek z přepadu.
Zkoušel jsem i oddělat výstupní trubky od vysokotlaku a ani kapka při startování.
Má někdo podobnou zkušenost???
Nebo na co se ještě zaměřit?? Už jsem v koncích