Ahoj,
Zkusim ozivit vlakno. Do sve s80 p3 dlouhodobe pokukuju po hezcich sedadlech. Ted jsem nejaky nasel, celkem se mi pozdavaji, dokonce zrejme stejne MY2008 jako ja a maji i RSE.
Podle MY a fotek predpokladam, ze to bude nejaka predchozi generace, nez o ktere je vlakno.
Forum dost prochazim a jestli jsem pochopil spravne, tak ty prvni rocniky p3 mely kabelovou pripravu na kde co. Tak se ptam byl bych schopnej RSE ve svym aute zprovoznit? Co vse k tomu potrebuju? Ale asi to nebude jen uplny plug n play, ze do loketky nainstaluju dvd a ovladaci panel, elektroinstalace asi nebude takto pripravena, ze? (A samozrejme pak vida nebo vdash, to je mi jasny)
Jinak v mym aute mam TV modul, kterej je v kufru, a funguje s displayem v palubce. Teda zrejme fungoval. Pak je tam asi dodelanej druhej tuner (prvni digital) a dneska samozrejme nefunguje nic z toho. Kazdopadne predpokladam, ze tohle s RSE v operkach nijak nesouvisi, ze to mi nijak s intalaci nepomuze, protoze operky potrebuji dvd v loketce?
Umite mi nekdo poradit?
A samozrejme se muzu na zprovozneni RSE vykaslat, protoze stejne ted deti v aute tablet, tak v tom muzeme pokracovat… ale kdyz uz to ty sedadla maji… nebo budu sedadla hledat dal, stejne jsem spis miril na vetrany…