Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Prostě se vrtule nepřestala točit a jela a jela až dojela....
Každopádně jsem nechal objednat novou jednotku, ačkoliv mi ve Volvu tvrdili, že to nejde. Ve VIDA prostě není rozpad, ale díky Kubovi jsem zjistil, že jednotka existuje samostatně https://eshop.autopalace.cz/produkt/V.31305106 . Tak jsem jim bohužel musel poradit, co mají dělat a rázem ze 16tis za komplet jsou 4tis za jednotku. Rovnou nechám dát novou baterku. Takže to nebude až tak drahá oprava.
A ano, ta bílá je překvapivě fakt slušivá. Ale potřebovala by chudinka trochu péče
tohle se stalo robce taky. dojela do Ostravy a za 2 hodiny ani ťuk. dojel jsem druhým s jinou baterkou (ta v autě vybitá na 2V a sahara se stále pomalu točila).
pak jsem týden jezdil metodou: nastartovat, pod kapotu, zapojit saharu, dojet, vypnout motor, pod kapotu, odpojit saharu
_________________ .:::.Volvo S80 V8, MY2008 (severka alias black panther), Bluetooth PHM.:::. Volvo S60 T5, 2002 (zlatonka), Bluetooth PHM.:::. Bylo: Volvo S80 V8, 2007 (slovenka) .:::. Renault Laguna II, Liftback II, Privilege, 2001, V6 24V .:::. Renault Laguna I, Liftback, RXT, 1999, 1.8 16V .:::. Renault 19, Hatchback, Storia, 1993, 1.4 8V
Ne ze bych Ti to chtel hanit, mel jsem ty samy kola na V70, ale ani na jedno z tech aut mi nesedi, puvodne jsem je mel ma S60 II a ted si je nechavam na V60 a tam proste patri, tam mi sednou na prvni dobrou.
Ale jinak hezky
Dural8 píše: 26 říj 2022 09:14
Ne ze bych Ti to chtel hanit, mel jsem ty samy kola na V70, ale ani na jedno z tech aut mi nesedi, puvodne jsem je mel ma S60 II a ted si je nechavam na V60 a tam proste patri, tam mi sednou na prvni dobrou.
Ale jinak hezky
Souhlasím s tím, že na S80 sluší víc usedlejší kola. Tohle je tak jako víc do sportovna.
Každopádně kola už k autu byla a tak jsem nechtěl řešit nějaké prodeje a nákupy nových. Pasují, jsou origo a na zimu dobrý.
hajnej píše: 17 říj 2022 13:54
Prostě se vrtule nepřestala točit a jela a jela až dojela....
Každopádně jsem nechal objednat novou jednotku, ačkoliv mi ve Volvu tvrdili, že to nejde. Ve VIDA prostě není rozpad, ale díky Kubovi jsem zjistil, že jednotka existuje samostatně https://eshop.autopalace.cz/produkt/V.31305106 . Tak jsem jim bohužel musel poradit, co mají dělat a rázem ze 16tis za komplet jsou 4tis za jednotku. Rovnou nechám dát novou baterku. Takže to nebude až tak drahá oprava.
A ano, ta bílá je překvapivě fakt slušivá. Ale potřebovala by chudinka trochu péče
Auto jsem dneska vezl do servisu a jednotka sahary 31305106 maká. Baterka je taky nová. K tomu ještě soft automatu, aby se zmírnilo občasné kopnutí R na D.
Ceny víc než slušné, řekl bych.
Počkej na sníh, ten ti to umyje. Já měl podobně zasrané firemní a po dnešním přívalu sněhu je krásně čisté
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
14.2.2021
355tkm:
- komplet rozvody (teda krom volnoběžku altíku, tu jsem nějak zapomněl objednat ja debil. Současná byla zhodnocená jako v dobrém stavu tak ji uděláme při nějakém dalším servisu)
- olej Ravenol 5W40 VMO
14.6.2021
366tkm
Zadní brzdy ATE + vymena brzdová kapalina
2.9.2021
371tkm výměna motorového oleje. Ravenol 5W40 VMO C3.
Za těch 16tkm si to vzalo ca 0,5l. To není úplně zlé, bych řekl.
16.1.2022
380tkm - raolsa servis
- olej ATM 10l
- výměna uložení motoru - skoro všechny silenty kromě jednoho spodního, kterej byl ok. Ve finále byl dobrej taky ten úplně spodní plochej.
- výměna prasklého držáku DPF
17.5.2022
388tkm
- výměna DPF v AV dily - použitý díl s omezenou zárukou
- nový klimakompresor
- kladka + řemen
- olej Mobil 1 5w30
- palivovy filtr