Interiérově to vypadá dost pěkně, hlavně sedadlo řidiče je pěkný a když je pěkný tohle, zbytek musí být ještě lepší. takže teď servis, zkus Saab Vojkovice,p. Svobodu, ten si to dovezl a chvíli to měl tak auto zná. Socka to není v žádném případě

https://www.saabcentral.com/threads/p0089-code-2-8l-v6-any-experience.188411/Zendass píše: 02 říj 2022 17:00 Check engine hlásí, co jsem tak zjišťoval, chybu P0089, budu řešit postupem času.
Nechápu jak to můžeš brát tak s humoremZendass píše: 05 říj 2022 19:15 Další závadička na seznam: Turbo 5 minut před smrtí
To se nám to hezky kupí![]()
nechybí, nikdy se do 9-3 nedávalyZendass píše: 06 říj 2022 06:12 Co se týče výbavy, chybí mi snad jen ventilovaný sesle, v létě mi na tom shoří prdel![]()
Dá se o Saabech říct, že to sou takový Švédský Alfy?Zendass píše: 06 říj 2022 08:04 Kdyby člověk hrotil každou blbinu, tak se musí zákonitě zbláznitzatím je to jen otázka několika desítek tisíc
Předběžný odhady:
repas turba +-8k
Rozvody + řemen a vše okolo toho - cenu neznám, snad do 20
Silentblok jsem sehnal na 1000kč
Expanzka + hadice cca 1300kč
Mechanismus stěračů 3000kč
Nevím co s těma zámkama a chybou.
Zatím jsem spoko![]()
Nebude problém se spotřebou spíš tu?Zendass píše: 23 říj 2022 11:08 Z vejfuku se line bílej dým takovým způsobem, že bych mohl dělat kouřový clony a pěkně to smrdí benzínem
V kabině to rezonuje jak v dobře natuněné oktávii
Uživatelé procházející toto fórum: Nitty