Druhá alternativa jsou pak tibetské krystaly, ty se živí cukrem.
Já osobně pak ještě jím kvašenou zeleninu vlastní výroby, výborný zdroj vitamínů

Ta kvašená zelenina zní:) co kvasíš, kromě zelí?smolda píše:Přesně...tibetská houba. Dá se sehnat od někoho kdo ji má, na netu je někde i nějaký aktualizovaný seznam. Množí se sama, stačí ji krmit pořádným mlékem. Ideálně čerstvým plnotučným od farmáře, ale funguje v pohodě i čerstvé z obchodu - nejvíc se mi osvědčila chuťově ta s BIO nálepkou - to je pak boží kefír.
Druhá alternativa jsou pak tibetské krystaly, ty se živí cukrem.
Já osobně pak ještě jím kvašenou zeleninu vlastní výroby, výborný zdroj vitamínůto je taky tradiční záležitost.
Teď tu mám zrovna kombinaci zelí-řepu-mrkev-cibuli, jinak obecně lze jakoukoliv tvrdou zeleninu. Jako základ je vhodné zelí, resp. brukvovitá zelenina...ta to rozkvasí. A pak už stačí vlastní představivost nebo aktuální výbava spižírnymartinektomas píše:Ta kvašená zelenina zní:) co kvasíš, kromě zelí?
Předpokládám že to následně proženeš destilační kolonou ?smolda píše:Teď tu mám zrovna kombinaci zelí-řepu-mrkev-cibuli, jinak obecně lze jakoukoliv tvrdou zeleninu. Jako základ je vhodné zelí, resp. brukvovitá zelenina...ta to rozkvasí. A pak už stačí vlastní představivost nebo aktuální výbava spižírnymartinektomas píše:Ta kvašená zelenina zní:) co kvasíš, kromě zelí?
Pouze kolonem a následně rektemzvedavec píše: Předpokládám že to následně proženeš destilační kolonou ?![]()
No jooo, manželka nebyla doma, tak to je jasný, že to bylo bez náznaku kouřeBasstl píše:Dneska jen tak na pohodu.
Zjistil jsem že akce "suchý leden" je nesmysl, tak jsem vybral ve sklepě 15letý Glenfiddich.
Hedvábná, krémová, sladká whisky bez náznaku kouře.
Jak to víš, ty jsi tam byl s ní?Hájčus píše: No jooo, manželka nebyla doma...
Dobrá volba, Radku - bydlím kousek od pivovaru.raolsa píše:Mě tyhle podivný žlutý vody bez pěny nejedou, takže zůstávám věrný tomu "divnýmu vrchnímu".
Stav se kdykoliv, jsi srdečně zván!raolsa píše:To tě asi budu muset brzy navštívit, že by jsi mi domluvil nějákou tu množstevní slevičku. V basičce mi už zbývá jenom pár kousků.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé