Až bude čas, pokusím se to tam hodit. jen toho mám Fakt moc. Fotky z Bechyně, Vromu a Seče. A vše jsem dostal na Seči...Doktor 1 píše:Připojuji své velké díky všem zůčastněným a doufám , že příště nás bude už nejvíc.
Jelikož moje fotky i video už má Háša, myslím že bodou brzo na netu
Až bude čas, pokusím se to tam hodit. jen toho mám Fakt moc. Fotky z Bechyně, Vromu a Seče. A vše jsem dostal na Seči...
Tak to ti nezávidím.
t-mustang píše:Až bude čas, pokusím se to tam hodit. jen toho mám Fakt moc. Fotky z Bechyně, Vromu a Seče. A vše jsem dostal na Seči...Tak to ti nezávidím.
Máš na to nějakej speciál program ? Chtěl bych tak pomoct s tím že bych sám dělal Olomoucké srazy do albumu.
Hlavně v klídku nejsi otrok jen dobrovolník, já jsem ještě taky nenapsal report z Bechyně ač jsem slíbyl hned. Neni kda.háša píše: A vše jsem dostal na Seči...
Nejdříve to napiš třeba ve Wordu nebo Notepadu a teprve potom to vlož na fórum.jarek.krizan píše:Taky musím poděkovat za krásný sraz. Bohužel jsem napsal mnohořádkové pvídání o srazu a o tom co se mi líbilo a taky co mě trochu mrzelo. Asi se to stratilo v drátech. Takže jdu konečně spát.
Já už si ani nepamatuju po kolikátý ale vždyFantomas píše:Přátelé volvíčkaři, volvaři a volavky...
poprvé je prý vždy krásné, doufám, že to vydrží napodruhé, napotřetí, napočtvr.....
prostě bylo to fajn, čau a příště zase někdy sejdeme se jako obvykle
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé