Tak píšu další příspěvek a dodávám další fotky.
Vytahl jsem vnitřní výplň ze sololitu a čalounění z kufrových dveří a to samé u pravého čalounění kufru. Sololit se totiž změnil skoro v rozpadlý papír, takže si to chci jakštakš zrenovovat.
(mimochodem zadní rezavé páté dveře pořád mám)
Občas mě zlobí motor. Musím dojít, 3x čepnout benzín plynem, pak sešlápnout plyn, vytáhnout sytič, nahodit a většinou nezhasne (ehm většinou), dneska třeba nezhasl, ale při rozjezdu na malinkou vyvíšeninu na parkovišti motor zhasl, začne se kuckat a zhasne. Pak ho natočím, vytočím a jede.
Mé "zážitky":
Umytí auta ruční myčkou + natření leštěnkou za 65 Kč (tvrdá práce na 3 hodiny)
Vymontování předního pravého repra (chtěl jsem sdělat celé čalounění dveří, ale zničil jsem šroub u kliky, to fakt nešlo vyšrubovat) a nahmatání vypadlého káblu, napojil jsem, reprák jede.
Luxování, čištění čalounění a textilií v interiéru.
Kartáčování rezervy - přední strana práce na 5 hodin aby se leskla

Zadní strana se asi lesknout nebude ať udělám co udělám
Po příchodu k vozu - prázdné pneu, vyhrabání z trávy (na prázdném kole), na betonu hledání umístění heveru, pak ulomení klíče
V pneuservisu - zjištění, že mám v kole duši

Takže už jezdím na zalepené duši.
Po 30ti minutách přestaly blikat výstražné světla (jaksi se zakuckaly) pak jsem je zase rozcvakal přepinačem...
Řízení táhne patrně doprava, volant musím mít vždy nejmíň o 1 - 2 cm doleva abych jel rovně...
Nutně potřebuju sehnat zadní opěrky, Stando tak máš je, prodáš je??????????
Mám ruplé něco v opěradlu v sedle řidiče, zabořené záda, nejde regulovat to prostřední kolečko, opěrka je rozvyklaná totál.
Nemáte někdo slušné přední sedačky do dvojky?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.