Ekonomické pojetí osobní dopravy - to je jarda !Jarda S40 píše:Já osobně to řeším dvěma autama a jedu s tím, které má zrovna potřebné gumy!
Počkej, až ti bude 50-sát, taky se ti nebude chtít každej večer přezouvat kola! Mám to vychytanédrewid píše:Ekonomické pojetí osobní dopravy - to je jarda !Jarda S40 píše:Já osobně to řeším dvěma autama a jedu s tím, které má zrovna potřebné gumy!
Nechci se tě dotknout, ale to nesmíš posuzovat podle sebewickey píše:do 5 minut vsechny 4 kola - i se zvedanim a utahovanim? Nemozne.. do 10 bych se vsadil, ale 5 je fakt prilis malo.
V práci to děláme pod 8 vteřin i s tankovánímwickey píše:jak rikam, do 10 minut si dovolim rict, ze bych to zvladl (s manualnim dotahovanim) ale 5 minut... Jo a mam v tom doceal praxi a taky u toho nikdy nechrapu :arrow: :idea: :!:
tak nejak jsem to myslelLachtan píše:Jardo a za kolik to zvládneš s origo heverem z auta a obyč. křížem :idea: :?: :?:
Pánové, abych to dělal s origo heverem z auta, byl bych blb co si koleduje o malér. Na to mám samozřejmě pojízdnej hever. S origo heverem z auta jsem to naposledy zkoušel na čas u Dacie a byla to 1min 23sec na 1 kolo. Začínalo se s postaveným autem na rovině a zataženou brzdou, nářadí a rezerva uklizená v kufru a ten zabouchnutý! Takže si myslím, že bych ty 4 kola stihnul taky, jelikož bych je asi nevybíral z kufru a neuklízel zase zpět.wickey píše:tak nejak jsem to myslelLachtan píše:Jardo a za kolik to zvládneš s origo heverem z auta a obyč. křížem :idea: :?: :?:
njn, holt na 5ti srouby to jeste nedorostloJarda S40 píše:Klucí, já za to fakt nemůžu, že jste pomalí.Tak si z toho nic nedělejte
2Wickey - Tony má 40-ku, já taky a tam jsou jenom 4 šrouby. Takže 16 a ne 20
To je zajímavé, proč. Přitom mi na to furt čůraj pejsci, co choděj okolo. Čekal bych, že to poporoste a ten 5-tej šroub se tam objevíwickey píše:njn, holt na 5ti srouby to jeste nedorostloJarda S40 píše:Klucí, já za to fakt nemůžu, že jste pomalí.Tak si z toho nic nedělejte
2Wickey - Tony má 40-ku, já taky a tam jsou jenom 4 šrouby. Takže 16 a ne 20![]()
![]()
![]()
- jinak prave jsem se nas*al a jdu to zkusit zmerit :prace:
Ty pracuješ pro Alonsa ne??VanThomas píše:V práci to děláme pod 8 vteřin i s tankovánímwickey píše:jak rikam, do 10 minut si dovolim rict, ze bych to zvladl (s manualnim dotahovanim) ale 5 minut... Jo a mam v tom doceal praxi a taky u toho nikdy nechrapu :arrow: :idea: :!:
Pneumatickej utahovák je fajn, když s sebou vozíš kompresor. Já mám v autě utahovák na autobateriibidak píše:pneumatickej utahovak mam, pojizdnej hever taky, tak to vyzkousim
doufam ze si pritom zase nedodrbu ruce...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]