eLzyx píše:tak takhle jsem dneska skončil já. Vjela mi tam dodávka, při brždění jsem najel do hlíny, roztočil se a ...
Tak to je mi opravdu líto

eLzyx píše:tak takhle jsem dneska skončil já. Vjela mi tam dodávka, při brždění jsem najel do hlíny, roztočil se a ...
dali píše:Mě přijde logický, že pytle nevylítly. Většinou to tak je, když se auto pod něco píchne a hlavní rána jde až nad nárazník, tzn. na kapotu, světla.
Pytle kľudne vyletia aj pri 20km/h. Závisí to ale od strašne veľa vecí, t.j, druh nárazu, takisto to, nakoľko presne to trafí čidlá atď. Na druhú stranu mi prijde logické, že teraz nevyleteli, pri rotácii by boli aj tak naprd...Starchoc píše:Mhhh...ja som myslel ze pytle vyletia aj pri mensom naraze...teda..aspon pri takomto o ktorom tu piseme..lebo toto mi uz ako maly naraz nepride....
jaffar píše:Pytle kľudne vyletia aj pri 20km/h. Závisí to ale od strašne veľa vecí, t.j, druh nárazu, takisto to, nakoľko presne to trafí čidlá atď. Na druhú stranu mi prijde logické, že teraz nevyleteli, pri rotácii by boli aj tak naprd...Starchoc píše:Mhhh...ja som myslel ze pytle vyletia aj pri mensom naraze...teda..aspon pri takomto o ktorom tu piseme..lebo toto mi uz ako maly naraz nepride....
st_Andy píše:
Tak tuhle fotku jsem neznal, dost dobrý... Kdes ji našel?st_Andy píše:od '99 sa tusim dokonca montovali aj dvojfazove podla sily narazu, a bocne SIPS uz aj s hlavovym vakom
hayney píše:EURONCAP je celý podplacený podnik![]()
musíš ozkoušet na vlastní kůži
Podle mě RenaultPeťo píše:V70 vs V40hádajte čo má viač bodov v EuroNCAP
Veď máš aj lepšie vlastné nedávno overené fotky.. prečo ich nenahodíš??Peťo píše:V70 vs V40hádajte čo má viač bodov v EuroNCAP
totyota prius.Peťo píše:V70 vs V40hádajte čo má viač bodov v EuroNCAP
Andrejko trochu si teraz trápny. Ak chceš spochybňovat testy EuroNCAP ok. Navyše obrázok hore si mi skopíroval z jedného staršieho príspevkust_Andy píše:Veď máš aj lepšie vlastné nedávno overené fotky.. prečo ich nenahodíš??Peťo píše:V70 vs V40hádajte čo má viač bodov v EuroNCAP
Koľko hviezdičiek si videl?
otázka znela čo má viac bodov V70 vs V40? Nevieš čítať asi. Ja viem že to S/V70tkárov bolí, že polovolvo je pri čelnom náraze o stupeň bezpečnejšie ale fakty nepustialucki píše:totyota prius.Peťo píše:V70 vs V40hádajte čo má viač bodov v EuroNCAP
ja vobec nic nespochybnujem, ja som s V40 z dialnice nezletel a mne nezachranila kejhak..Peťo píše:Andrejko trochu si teraz trápny. Ak chceš spochybňovat testy EuroNCAP ok. Navyše obrázok hore si mi skopíroval z jedného staršieho príspevku
Amenkwak píše:Nicméně podle mého názoru je bezpečné auto to, jehož jízdní vlastnosti významně snižují pravděpodobnost, že se nabourám a až dojde na mne, budu doufat především v to, že se nade mnou někdo nahoře smiluje a ne v hvězdičky od Eurotentononců...
Většina 70tkářů nemá mindrák ze svýho auta a proto neřeší takový ***oviny, jako jestli jejich auto je o 5 cm delší nebo kratší, nebo má o 3 body míň nebo víc v nějakým pofidérním testu jemuž se dneska staví auta na míru.Peťo píše:Ja viem že to S/V70tkárov bolí, že polovolvo je pri čelnom náraze o stupeň bezpečnejšie ale fakty nepustia
Tak tak když jsem se poohlížel po svém třetím volvu tak jsem chtěl po 460-ce V40 pak jsem zakopl o V70II D5 a jsem rád že jsem tu 40-ku nevzal V70 to je uplně jiná liga !!dali píše:Většina 70tkářů nemá mindrák ze svýho auta a proto neřeší takový ***oviny, jako jestli jejich auto je o 5 cm delší nebo kratší, nebo má o 3 body míň nebo víc v nějakým pofidérním testu jemuž se dneska staví auta na míru.Peťo píše:Ja viem že to S/V70tkárov bolí, že polovolvo je pri čelnom náraze o stupeň bezpečnejšie ale fakty nepustia
karelvolvo píše:Tak tak když jsem se poohlížel po svém třetím volvu tak jsem chtěl po 460-ce V40 pak jsem zakopl o V70II D5 a jsem rád že jsem tu 40-ku nevzal V70 to je uplně jiná liga !!dali píše: Většina 70tkářů nemá mindrák ze svýho auta a proto neřeší takový ***oviny, jako jestli jejich auto je o 5 cm delší nebo kratší, nebo má o 3 body míň nebo víc v nějakým pofidérním testu jemuž se dneska staví auta na míru.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]