Tak myslet si může policajt co chceL4W píše:No pochybuju, že by z takové žaloby něco bylo. Ale jak to chápu já, tak ten policajt a Martin jsou něco jako "staří známí". Tedy alespoň by mi přišlo divné, kdyby tohle měšťák řekl někomu úplně cizímu.

Tak myslet si může policajt co chceL4W píše:No pochybuju, že by z takové žaloby něco bylo. Ale jak to chápu já, tak ten policajt a Martin jsou něco jako "staří známí". Tedy alespoň by mi přišlo divné, kdyby tohle měšťák řekl někomu úplně cizímu.
tak Martin byl jistě nad věcí... ale platí (si myslím), že by policajt neměl toto říkat nahlasL4W píše:To ano, ale pochybuji, že tou jednou větou pronesenou pravděpodobně mezi čtyřma očima nějak utrplěla Martinova osobnostní práva
A kdy má pohřeb?martinopel píše:policajti nebyli,chlap s Thalii zastavil a zeptal se jestli nám nic není.Když už jsme měli naloženo na vozíku,přijel městský **** ze Štramberku a komentoval slovy:"Škoda,že tam byl ten strom,jinak mohl být od vás klid"
Bohužel jsem byl tak nějak v rozpoložení,kdy jsem mu byl schopen pouze odvětit,že asi není policista ale kokot.Jinak tento štramberský čobol je v okolí velmi znám a byť již párkrát dostal pes drřku,vše bylo asi málo.Osobně jsem s tímto tupým kreténem měl poprvé co do činění.Honza píše:A kdy má pohřeb?martinopel píše:policajti nebyli,chlap s Thalii zastavil a zeptal se jestli nám nic není.Když už jsme měli naloženo na vozíku,přijel městský **** ze Štramberku a komentoval slovy:"Škoda,že tam byl ten strom,jinak mohl být od vás klid"
wrangel 79 píše:je nam ji hrozne lito hyeny ale je to poučeni pro všechny škodovkaře
Jaké?martinopel píše:wrangel 79 píše:je nam ji hrozne lito hyeny ale je to poučeni pro všechny škodovkaře
luckybeef píše:Jaké?wrangel 79 píše:je nam ji hrozne lito hyeny ale je to poučeni pro všechny škodovkařeJako že nemají ve 130km/h předjíždět na ledovém povrchu Thalie?
Hele nech si toho jo? Máme svedky:-D. Navíc nepude to přes pojišťovnu zaplatím mu to ze svého a opravovat to budu já vyjde mě to na par sprdlu pojišťovna by mě akorát vzala bonusy na to jim prdim.doktor píše:jednoznačný pojistný podvod !
je to vonkajsi "obal" preco by to malo byt pevne. nascar vozi su tiez z bakelitu.Dony píše:No a třeba na 307 mají plastové blatníky do té kdybych se opřel tak mu to rozpulimtohle je ještě plech, ale i tak je to bláto
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé