kurna, nevlozil jsem odkaz, omlouvam se...

http://www.policie.cz/clanek/motorkar-bojuje-o-zivot.aspx
no tak přejem brzkého uzdravení a držíme palceMichna píše:Bohuzel osobne muj nejlepsi kamos, ale je nazivu, to je hlavni, HDcko vem certzaplat panbuh....
Odkaz ma byt takto>Michna píše:Bohuzel osobne muj nejlepsi kamos, ale je nazivu, to je hlavni, HDcko vem certzaplat panbuh....
kurna, nevlozil jsem odkaz, omlouvam se...![]()
http://www.policie.cz/clanek/motorkar-b ... zivot.aspx
Co to bylo za individuum, fetak nebo nality? Videl jsem na nem teplaky zn. adibas? V takovem provozu, vsude kamery, to si myslel, ze jim ujede ochcavkou? V zatackach mu to nedrzelo a nemel odhad, tak se octnul v protismeru, totalni vymaz, jeste ze ho chytli...zm.da, kazajku a na samotku s nim. Horsi je, ze takovi jezdi jinde a nikdo je nechyta. Par takovych tipu i s SPZ uz mam zdokumentovanych ...zoid píše: zase škodovkář...
ale kupodivu mi udělaly naši ochránci radost, neboť ta obsluha kamerovýho systému to tam dobře znala a dělala přesně to co má dělat, profesionální práce
Nejspíš by mu nestačilo ani padesát tisíc koní.konstantinos.cz píše:To je dobry kokot! Hehe.. Aby ujel policajtům potřebuje tipuju tak 300 koní a víc.. a v takovém provozu možná ani to nepomůže.. lidi jsou másla...
hral sa na rychle a zbesile 1 2 3 4 5konstantinos.cz píše:To je dobry kokot! Hehe.. Aby ujel policajtům potřebuje tipuju tak 300 koní a víc.. a v takovém provozu možná ani to nepomůže.. lidi jsou másla...
lucki píše:vcera pod barakom.
netusim. videl som uz len vysledok. dle mna vodic (cca 20-25 r.) chcel zaparkovat "na frajera" a to male auto nevidel a vletel do parkovacieho miesta, ktore ale nebolo volne.PLJARDA píše:lucki píše:vcera pod barakom.![]()
tak to je nářez , co se rozhodl , že se tam vleze i když je tam plno
![]()
![]()
, nevíš proč ???jak to zdůvodnil pan řidič???
![]()
![]()
![]()
![]()
tak tak, i ten jeho uhel vypada nepravdepodobne. To se spis neceho lekl a strhnul to. Nebo se nevenoval rizeniPLJARDA píše:s tím moc nesouhlasím , ale neříkám , že to není možné , ale auto vedle malého je nacouvané a malé je popředu , takže dost malá pravděpodobnost , že by ho neviděl , ale to je jenom můj názor
souhlasTHOmasoj píše:tak tak, i ten jeho uhel vypada nepravdepodobne. To se spis neceho lekl a strhnul to. Nebo se nevenoval rizeniPLJARDA píše:s tím moc nesouhlasím , ale neříkám , že to není možné , ale auto vedle malého je nacouvané a malé je popředu , takže dost malá pravděpodobnost , že by ho neviděl , ale to je jenom můj názor
no neviem. mal naburanu lavu polovicku, komplet. to znamenalo ze to naburane auto by muselo riadne trcat. a keby strhol volant, tak by nemal taky uhol...THOmasoj píše:tak tak, i ten jeho uhel vypada nepravdepodobne. To se spis neceho lekl a strhnul to. Nebo se nevenoval rizeniPLJARDA píše:s tím moc nesouhlasím , ale neříkám , že to není možné , ale auto vedle malého je nacouvané a malé je popředu , takže dost malá pravděpodobnost , že by ho neviděl , ale to je jenom můj názor
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]