no zobral len seba ale co auta tych ktori nehodu nezavinili...viem je to len majetok ale co ked auto potrebuje ku kazdodenej existencii...Roger píše:no nastesti nevzal nikoho ssebou...
něco na tom je , ale není to až tak jednoduché se mi zdá , musí se tam nějak zdokladovávat nutnost vozidla , ale někdo tady určitě bude vědět jak to funguje, mně by to taky celkem zajímaloUrvanej píše:Z jeho povinného ručení je možné uhradit i zapůjčení náhradního vozidla po dobu opravy nebo vyřešení pojistné události. Už jsem o tom někde četl...
a potom ze vodici volv nie su agresivny... obiehat v krizovatke.
Tohle se mně stát v autoškole, tak nevim jestli bych si pak ještě někdy troufnul za volant sednout
nemyslím, že šlo o křižovatku. odbočující měl dát přednost vozidlům v obou směrech a on je propadající. mám s podobnou situací zkušenost (ne osobní, ale ve firmě)lucki píše:a potom ze vodici volv nie su agresivny... obiehat v krizovatke.
Základ je včas dát blinkr a zajet ke středu vozovky abych byl vidět i zezadu. Myslím že tady má hlavní vinu instruktorhayney píše:jestli byla značka křižovatky tak je jasně chyba na straně předjíždějícího auta, ale když není značka a je tam odbočka, tak že já mám dávat přednost i těm, co mě předjíždí? asi jo. já se dycky dívám kolem sebe, co se děje
Za autoškolou jel kamion, byt je XC90 velká, pochybuju že moh instruktor XC90 vidět že chce, nebo že začíná předjíždětkarelvolvo píše: Základ je včas dát blinkr a zajet ke středu vozovky abych byl vidět i zezadu. Myslím že tady má hlavní vinu instruktor
instruktor musí vidět to co žák má na to spešl zrcátka, ale co vím tak instruktoři jsou stejně řidiči na ho...Ing.Magor píše:Za autoškolou jel kamion, byt je XC90 velká, pochybuju že moh instruktor XC90 vidět že chce, nebo že začíná předjíždětkarelvolvo píše: Základ je včas dát blinkr a zajet ke středu vozovky abych byl vidět i zezadu. Myslím že tady má hlavní vinu instruktor
A těch rozumbradú pod tim
Když odbočuješ na vedlejší komunikaci, tak to není místo ležící mimo silnici.Harry píše:nemyslím, že je to na palici. když předjíždíš kolonu vozidel a jeden náhle vybočí doleva na místo ležící mimo silnici, musí Ti prostě dát přednost.
Všechno je to o dané situaci ale když to byla ženská v takovym autě? A bez tak blonďatá a s telefonem v rucejarek.krizan píše:Když odbočuješ na vedlejší komunikaci, tak to není místo ležící mimo silnici.Harry píše:nemyslím, že je to na palici. když předjíždíš kolonu vozidel a jeden náhle vybočí doleva na místo ležící mimo silnici, musí Ti prostě dát přednost.
Navíc, pokud za tebou jede kamion, nebo autobus, tak zastavíš a půjdeš se podívat ?
To spíš ten co předjíždí, může předjíždět pouze pokud má náležitý rozhled a může se bezpečně a včas zařadit před předjížděná vozidla bez toho, aniž by je ohrozil, či omezil. Neníliž pravda ?
1. ty nemáš zrcátko na autějarek.krizan píše:Navíc, pokud za tebou jede kamion, nebo autobus, tak zastavíš a půjdeš se podívat ?
To spíš ten co předjíždí, může předjíždět pouze pokud má náležitý rozhled a může se bezpečně a včas zařadit před předjížděná vozidla bez toho, aniž by je ohrozil, či omezil. Neníliž pravda ?
tohle se stalo i L i mě akorát to nedopadlo fackama jen mu učitel bušil na okno protože se borec zamknulwickey píše: pry jednou nejakej vul vytruboval na kluka, nebo holku, co se v L neumela poradne rozjet, tak instruktor vyskocil, dal borcovi pres otevrene okno dve pres hubu a se slovama - asi te fotr malo mlatil, kdyz jses byl malej odesel![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé