050384_pf.jpg
050384_pr.jpg
nacuvala do neho... nevidis, ma prec zadne svetlo.neuman zdenek píše:a ta dvojka tam co jako????to udělala ona?
preco to ma z druhej strany ine kolesa ??wickey píše:
Moje nefotilseLzyx píše:je zvláštní, že jsem vyfotil 75% všech aut na Švédskejch plechách a zatím jezdíte ...
wickey píše:
budeš se divit, ale fotil. Stál jsi vedle mě ob auto. Mezi námi byla grafitová V40lookens píše:Moje nefotilseLzyx píše:je zvláštní, že jsem vyfotil 75% všech aut na Švédskejch plechách a zatím jezdíte ...
to som uz davnejsie videl. len by ma zaujimala pricina tej nehody.zoid píše:Hmmm... hezky zdokumentováno
autobusák zřejmě nečuměl a nevšiml si, že tam má stojící kolonu a chtěl předjíždět auto, které už jelo hodně pomalu. No a v tý rychlosti to nedal.Dzambor píše:
to som uz davnejsie videl. len by ma zaujimala pricina tej nehody.
na tom prvním videu je přesně vidět to nejhorší , kvůli blbcovi si to ods... jiní lidé a on nicDzambor píše:
tak ono je to secne. ma to svoje pre a proti. ono zase ked niekoho prenasledujes a naslednom chyteni ho mozes dobre potrestat. pachatel moze narobit skodu co v anglicku zase ti ujde a mas problem ho potrestat prip. chytit. ale zase v USA su na to trenovani a vedia ako ich maju chytat.zoid píše:No já vám nevím... tydle ty převážně americký honičky. Jsem jednoznačně proti tomu aby policie takto agresivně někoho pronásledovala a snažila se zastavit ujíždějící vozidlo za každou cenu, obvzlášť když má k dispozici vrtulník. Domnívám se, a je to čistě můj názor, že takováto pronásledování je zvrhlost. Tím nemyslím jen tato dvě videa ale i jiná podobná všeobecně které jsou na youtubu k dispozici. Chci tím říct, že takovéto honění často nadělá více škody než užitku. Tuším že v anglii policie honit auta nesmí, a tak to má být.
Jinak co se týče přejíždění prchajících osob které evidentně nikoho neohrožují, takové jaké je možno na trubce dohledat, tak tam bych za takovou zhovadilost, tedy policajta, zavřel až zčerná...
omlouvám se... můj názor
Myslim že americkej systém provokuje a částečně si takto vytváří lidi kteří se chtějí zviditelnit. Ale jak říkám, zastavovat auto tím že do něj vrazim ve stopadesátce na plný dálnici je dle mě amatérizmus, trénovanej netrénovanej - riziko je obrovský. Co to takle vyzkoušet na D1? Představa situace že by mě začalo předjíždět zleva zprava desítka navztekaných policejních vozítek a zmatek co to na dálnici vyvolá s následným dobržďováním před "povedeným" vyvrcholením akce je pro mě zvláštní, nepochopitelný, nelogický...Dzambor píše:tak ono je to secne. ma to svoje pre a proti. ono zase ked niekoho prenasledujes a naslednom chyteni ho mozes dobre potrestat. pachatel moze narobit skodu co v anglicku zase ti ujde a mas problem ho potrestat prip. chytit. ale zase v USA su na to trenovani a vedia ako ich maju chytat.zoid píše:No já vám nevím... tydle ty převážně americký honičky. Jsem jednoznačně proti tomu aby policie takto agresivně někoho pronásledovala a snažila se zastavit ujíždějící vozidlo za každou cenu, obvzlášť když má k dispozici vrtulník. Domnívám se, a je to čistě můj názor, že takováto pronásledování je zvrhlost. Tím nemyslím jen tato dvě videa ale i jiná podobná všeobecně které jsou na youtubu k dispozici. Chci tím říct, že takovéto honění často nadělá více škody než užitku. Tuším že v anglii policie honit auta nesmí, a tak to má být.
Jinak co se týče přejíždění prchajících osob které evidentně nikoho neohrožují, takové jaké je možno na trubce dohledat, tak tam bych za takovou zhovadilost, tedy policajta, zavřel až zčerná...
omlouvám se... můj názor
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]