Naskytla se mi vyhledove moznost sehnat motor z T5ky, chtel bych se dotazat, co vsechno obnasi vymena za 2,5 20V? Motor, prevodovka, RJ a co jeste je jine?? Jak narocna je vymena? Co se musi prizpusobovat? Diky moc za konstruktivni prizpevky

Kromě toho, že je to zase provokace, tak 2,5 20V má kupodivu 2,5l a 2,3T5 má 2,3l. Kromě toho 2,5 má vrtulku tak možná ve ventilaci a na chladičidrewid píše:Není rozdíl jenom v turbu? Stačí vyměnit vrtulky a je to, ne?
Ale dali, jenomže až na V70. Myslím, že první auto s 2.5T (soft turbo) byla XC70 (142 kW).drewid píše:A jo vlastně.Já zapomněl. A proč sakra nedali turbo do 2.5???
JJ taky bych to tak viděl. Docela bych měl strach jak se něco takovýho bude jednou prodávat.Bobika píše:Jinak myslím, že je snažší sehnat jinou T5 a nedělat takovéhle psí kusy - můj názor.
Drewid asi myslel, proč ten ostrej motor nenapasovali rovnou na 2,5? Třeba proto že na takový koně a newtony co by daly tytéž zásahy napasovaný na 2,5 tenkrát neměli převodovku. :idea:Bobika píše:Ale dali, jenomže až na V70. Myslím, že první auto s 2.5T (soft turbo) byla XC70 (142 kW).drewid píše:A jo vlastně.Já zapomněl. A proč sakra nedali turbo do 2.5???
No jistěéé. A teď eště k tomu sice zápaďačka, ale ženská, Kačenka s T5 eště v kombíku, v automatu a závodní zelený. Se nedivím že musí hošan zbrojitdrewid píše:Wickey to chce beztak proto, že jako blavan nesnese aby částečný "východňár" měl lepčí káru jak on. Když jsem měl turbodehet tak mu to nevadilo. No nemám pravdu ?![]()
nee, byla to už 850 awd.Bobika píše:Ale dali, jenomže až na V70. Myslím, že první auto s 2.5T (soft turbo) byla XC70 (142 kW).drewid píše:A jo vlastně.Já zapomněl. A proč sakra nedali turbo do 2.5???
presne tohle mam na mysli. a T5 se nedelali i s manualem???marra píše:nejidealnější je sehnat nějakou bouračku a postavit to vedle svyho a začít stěhovat z jednoho do druhyho...
no jo až na tem malinkatej rozdil v označeni vozuSibr píše:Já T5ku s manuálem mám mno....
Chtělo by to asi závodní spojku :? :?: :idea:
nejenom spojku ale taky převodovku, rám pod motor a ramena...Sibr píše:Já T5ku s manuálem mám mno....
Chtělo by to asi závodní spojku :? :?: :idea:
A namontuješ mi to?marra píše: nejenom spojku ale taky převodovku, rám pod motor a ramena...
možná jo...Sibr píše:A namontuješ mi to?marra píše: nejenom spojku ale taky převodovku, rám pod motor a ramena...![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé