prodám XC70 D5 158 kW, aut, AWD, najeto 332xxx km

Prodej vozidel
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
  • Autor
  • Zpráva
svobi1982
Vůz: V 70 III D5 momentum

Příspěvek od svobi1982 »

zdravím volvisti!

Nabídl bych k prodeji naše XC70. Nejraději bych si auto nechal, protože jiné takové už nebude, ale koupili jsme si novější V90 a ještě mám služební auto. Bylo by mi líto, že auto jen stojí u baráku a nejezdí. Navíc na třetí auto už prostě opravdu není místo:/...
Auto je původem z ČR, jsem 3. majitel – kupoval jsem ho v r. 2021 s nájezdem 262 000 km. Auto má naprosto jasnou historii. Není bourané. Velice zachovalý čistý nekuřácký interiér. Teď v létě vytepovaný. Auto má vyšší nájezd km, ale vše funguje. O auto jsem se snažil pečovat já i předešlí majitelé. Vše co bylo potřeba udělat se vždy dělalo. Olej za mě měněný každý rok (tj. cca po 12 000 km a to vždy vč. dekarbonizace (BG). Olej v převodovce každých cca 60 tkm. Naposledy teď v září. Za mého vlastnictví jsem na autě dělal toto:
Nové kotouče P+Z, nové brzdy P+Z, nové tlumiče P+Z, nové uložení tlumičů, nové pružiny, nové/ repasované řízení, nový alternátor, nový klimakompresor (2026) a dezinfekce + doplnění klimy, nový chladič motoru a chladič klimy (2025), nové stěrače, nový horní silentblok motoru, nová baterka (2025), výměna pomocného řemene vč. kladky, výměna oleje v haldexu, v úhlovce, brzdová kapalina, chladící kapalina, všechny filtry měněné pravidelně a ještě asi nějaké drobnosti…od všeho mám doklady a to i od předchozího majitele. K autu je samozřejmě servisní kniha. Výměny oleje v motoru a filtry jsem si dělal sám, ale jinak převážně servisováno v T6R (předchozí majitel servisoval jenom tam). V roce 2025 nové letní pneu. Tankováno výhradně u Orlen nebo Euro oil. Auto má domontované tažné zařízení a dodatečně zatmavená okna vzadu + vpředu pouze čirá keramická fólie kvůli UV.
K autu jsou příčníky, vana do kufru, letní a zimní rohožky a sada zimních kol na origo ráfcích 17“ (vzorek cca 6-7mm).
VIN: YV1BZ8256D1154983
Do minulého týdne bylo auto denně v provozu.
platná dálniční známka do listopadu 2026
STK do ledna 2027 (hned začátek ledna)
K vidění v J. Hradci nebo není problém ukázat kdekoli na trase JH - Č. Budějovice.
Představa o ceně je 290 000 kč. Auto už není odpočtové.
Kontakt na mě 602 352 946
Tomáš
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Giew
Vůz: S80 II 2008, M66, 2.5T Stage 2 170kW

Příspěvek od Giew »

Nikde to tu nevidím, tak dodám že se jedná o MY 2013.
Černej S80 II, D5 136kW 2007

Zpět na „Prodej - Auta“