P: 745 projekt

Prodej vozidel
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
  • Autor
  • Zpráva
kolemjdouci
Vůz: 745 kostka

P: 745 projekt

Příspěvek od kolemjdouci »

Mám takovou časově VELMI omezenou nabídku. Objevilo se auto, které by se mi líbilo a abych si ho mohl pořídit, musel bych se zbavit Kostky ( místo, počet projektů a tak.., peníze kupodivu ne).
Takže, když by někdo Kostku do konce tohoto týdne ( do 8.3.) odvezl, nebo alespoň složil peníze, tak jí za 25 tis. Kč. s lítostí přenechám.
Je to Volvo 745 r.v. tuším 1989, motor B230 83kW tuším, nájezd neznámý.
Doklady jsou, RZ v depu.
Auto je vyvařené a k nastrojení. Drobná karosařina/lakýřina tam ještě je, ale není nutná ( když by třeba někdo rád krysu).
Co je pozitivní:
- ta klempířina
- celkem nevšední barva, slonová kost zvenku, béž zevnitř
- NEMÁ šíbr, za mě velká výhoda. MÁ tažné ( za mě k ničemu)
- je to rantlovka
- ne úplně běžný alu 14" Dersus ( ano, 15" Rigel by byly hezčí, ale ty jsem, pako, prodal)
- všechny díly k doskládání jsou dohodnuty k vyzvednutí v Petrově u Prahy, mělo by tedy být kompletní auto
Co je nevýhoda:
- je potřeba doskládat komplet vnitřek, tedy vč. palubky, topení, koberec, elektrika, prostě všechno uvnitř. Takže znalost krabic nutná, nebo alespoň krajní šikovnost ( mě oboje chybí)
- rozhýbat motor, údajně běžel, mě se nepovedlo ani zatočit starterem v autě ( mimo ano)
- rekonstruovat brzdy
- péči bude chtít i palivová soustava
- a samozřejmě tisíc dalších věcí, o kterých teď nevím
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na „Prodej - Auta“