hlavně si nezapomen nechat opravit tu podtlakovou hadičku jinak se ti to bude hlasit pořad...kačenka píše:A speciální díky Marovi, kterej mě zbavil nepříjemnýho problému a vyměnil mi regulaci větráku a těsnění na víčku na motoru. Plus smazal chyby v jednotce. MOC DÍKY! Je to paráda, když ta klima valí
marra píše:hlavně si nezapomen nechat opravit tu podtlakovou hadičku jinak se ti to bude hlasit pořad...kačenka píše:A speciální díky Marovi, kterej mě zbavil nepříjemnýho problému a vyměnil mi regulaci větráku a těsnění na víčku na motoru. Plus smazal chyby v jednotce. MOC DÍKY! Je to paráda, když ta klima valí
neuman zdenek píše:jjjj bylo to opět super,chci poděkovat Honzovi a Harrymu za organizaci srazu,už aby byl dalšímoc se těšíme, naše celá rodinka
neuman zdenek píše:neuman zdenek píše:jjjj bylo to opět super,chci poděkovat Honzovi a Harrymu za organizaci srazu,už aby byl dalšímoc se těšíme, naše celá rodinka
George píše:toto jsou zmenšené snímky, originály jsou zapakované na eDisku, admin fotoalba si je stáhne a vystaví ve fotoalbu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé