Zdarec,
tak to mám po třech týdnech zpátky a cvrliká mi to při zařazené rychlosti. Když vyřadím nebo sešlápnu spojku přestane.
Už když jsem si to prvně vezl, tak mi nějaký volvař od Kladna říkal, že to tam slyší. Ale to říkal jen na volnoběh když to stálo, říkal volnoběžka alternátoru.
Kolik tak čekat? Jsem teď lehce vyšťaven, ale co se dívám, tak to snad tak drahé nebude.
Díky
cvrlikani motoru
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo V70 P2 II facelift D5
-
- Vůz: V70 II D5 120kW 02'
cvrlikani motoru
Volnoběžka je 500-1000 Kč ale sešlápnutí spojky by na ni nemělo mít vliv, to bych spíš tipnul dvouhmotu ta umí taky povrzávat.
Sundej řemen,nastaruj a budeš mít jasno odkud to jde.
Sundej řemen,nastaruj a budeš mít jasno odkud to jde.
-
- Vůz: S60 D5 160kw, BMW E36 323ti, E36 318ti
cvrlikani motoru
Za mě taky dvouhmota. Vyměnil jsem kvůli tomu volnoběžku a nic 
-
cvrlikani motoru
ehm..to je tak 20-30tis že? může mě to nechat někde na krajnici, že nedojedem?
ptám se na to průběžně vždy mechanika, protože to je snad poslední velká věc, co nebyla udělaná, ale byl jsem ujišťován, že to ještě vydrží.
slyším to teda jen za jízdy, když stojím, tak ne. napsal jsem to asi blbě, sešlápnutí => vyřazení =>... , ale stát na ní jsem nezkoušel za jízdy
ptám se na to průběžně vždy mechanika, protože to je snad poslední velká věc, co nebyla udělaná, ale byl jsem ujišťován, že to ještě vydrží.
slyším to teda jen za jízdy, když stojím, tak ne. napsal jsem to asi blbě, sešlápnutí => vyřazení =>... , ale stát na ní jsem nezkoušel za jízdy
-
- Vůz: S60 D5 160kw, BMW E36 323ti, E36 318ti
cvrlikani motoru
Dvouhmota se ozývá když není motor v záběru. Takže na neutrál, při vypínaní motoru, při jízdě krokem na jedničku atd.
Takhle to jinak zní. Mně to k tomu navíc právě občas i zacvaká, zapíská
Takhle to jinak zní. Mně to k tomu navíc právě občas i zacvaká, zapíská
-
cvrlikani motoru
jo dík moc, tak to mě taky čeká, ale tohle je právě slyšet ale jen když je zařazeno a v záběru, při stání sice je slyšet podobný zvuk cvakání jako u tebe, tento cvrlikací je ale nový a pouze při jízdě a zařazené rychlosti
-
cvrlikani motoru
tak to byla ta volnoběžka + napínák, klíňák - 6tis.
našel tam ale ještě že 5. válec jde špatně, že vstřik blbě rozprašuje. to se mění celé? 6tis je ok? asi záleží repas/nový že. jen co jsem tu tak četl, tak to cvrlikaní mohl být i ten vstřík, že?
Díky
našel tam ale ještě že 5. válec jde špatně, že vstřik blbě rozprašuje. to se mění celé? 6tis je ok? asi záleží repas/nový že. jen co jsem tu tak četl, tak to cvrlikaní mohl být i ten vstřík, že?
Díky