Volvo S80 II - těšnící guma dveří

850 a novější modely řad C/S/V/XC
  • Autor
  • Zpráva
Fatal
Vůz: S80 II

Příspěvek od Fatal »

Zdravím všechny :jaj: ,

potřeboval bych pomoci. Vlastním Volvo S80 druhé generace a vnější těsnící guma, která doléhá na okno, tak je již "zpuchřelá" a skrz ní se dostává do dveří vlhkost. Při dešti je to samozřejmě nejhorší. Je to taková ta guma, když sjedete okénkem úplně dolů, tak je před chromovou lištou. Kde se to dá koupit, prosím? Či jak prosím tento problém vyřešit? Případně číslo dílu? Jedná se o dveře u řidiče.

Děkuji moc za pomoc. A ať to jezdí :-)

Přidáno za 42 minut 12 sekund:
Našel jsem jen toto, v Čechách to snad stojí 10 tisíc včetně té chromové lišty.

Lze koupit jen tu gumu? Řešil to někdo? 10 tisíc se mi zdá fakt raketa za kus gumy, která je potřeba.

Setkal se s tím někdo?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

scunk

Příspěvek od scunk »

Tohle jsem přesně taky řešil. Gumu jsem nikde nenašel a v Čechách totální raketa. 8500 kaček. Šel jsem ale nakonec do nového originálu, ale za půlku. Za cca 4400 je mají v polském Volvu (Volvo-Bielany). https://allegro.cz/produkt/volvo-s80-v70-xc70-stiraci-lista-predni-leva-fa361118-fbc5-4239-81b7-8d45aefbb7b6?offerId=13240463685

Fatal
Vůz: S80 II

Příspěvek od Fatal »

Ahoj,

Mockrát Ti děkuji :Bravo:. Zvážím to. I tak mi to přijde docela raketa. Na autě normálně nešetřím. Díly dávám v první řadě nejkvalitnější a tím pádem nejdražší. Ale za gumu se mi prostě vyhodit 5 litrů nechce :thumbdown:.

Kdyby někoho napadlo ještě něco někoho, každou radu a připomínku uvítám. Díky všem :beer:

scunk

Příspěvek od scunk »

Já to mám stejně. Na autě nechci šetřit a tohle se mi zdálo totálně přepálený, ale tady bylo na výběr buď použité (jsou toho hromady všude možně) a doufat, že to nebude ve stejném stavu a nebo si "trošku" připlatit a mít jistotu..🙂

Zpět na „850 / 60 / 70 / 80 / 90 / XC - opravy“