Sedačky S60I/V70II
Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V70II
Sedačky S60I/V70II
Ahoj, dají se normálně prohodit sedačky mezi S60 a V70? Nebo je tam něco jinak? A jak těžké je dodělat výhřev? (Sedačky s výhřevem mám a chci je přehodit z V70 do S60). Díky
-
- Moderátor
- Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
x 1
Sedačky S60I/V70II
Přední by neměl být problém, ale jsou jiné předface a poface. Nesedí uchycení.
-
Sedačky S60I/V70II
Díky, myslel jsem si to. Jak složité je natažení toho vyhřívání? Je s tím hodně sraní?
-
- Člen VK
- Vůz: 240/V70II
Sedačky S60I/V70II
vůbec nerozumím jak s tím výhřevem to myslíš
-
Sedačky S60I/V70II
No chci vyměnit sedačky bez výhřevu za sedačky s výhřevem. Přehození samotných sedaček je mi jasný. Ale co ten zbytek? Natažení kabelů ke spínači atd...
-
- Člen VK
- Vůz: 240/V70II
Sedačky S60I/V70II
Dárce s výhřevem, pacient bez výhřevu?
Prvně je nutný zachovat PředFL-PředFL popř. FL->FL. Při křížení jsou tam jinak kolejnice a i elektrika
u pacienta stačí vyloupnout záslepku na klimapanelu a osadit tlačítka. Kabeláž na vše bývá připravená, ale kámen úrazu je SW. Když jsem to před pár lety řešil, u D5T5 byl SW za nekřesťaský peníze, tak jsem se na to vykašlal. Zkusil bych Míru Žídka
Prvně je nutný zachovat PředFL-PředFL popř. FL->FL. Při křížení jsou tam jinak kolejnice a i elektrika
u pacienta stačí vyloupnout záslepku na klimapanelu a osadit tlačítka. Kabeláž na vše bývá připravená, ale kámen úrazu je SW. Když jsem to před pár lety řešil, u D5T5 byl SW za nekřesťaský peníze, tak jsem se na to vykašlal. Zkusil bych Míru Žídka
-
- Vůz: V70 II D5 120kw 2004
Sedačky S60I/V70II
u MY2005 mi stačilo doplnit tlačítka do panelu a nahrát SW, kabeláž už v autě byla
-
Sedačky S60I/V70II
Díky za info a za nasměrování.